resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20615
    milletin sadece yeni gelen hocaya başarılar dilediği için fişlenip inceden hakaret yediği bir ortamda, 10 mart 2022 barcelona galatasaray maçı kadrosunda olmayışı üzerinden fatih terim eksenli mağduriyet hikayecikleri yazılan göbekli mikser.

    fatih terim'in elini öpmemiş olsaydı bu hafta birleşme partisi vizesi almak için beline makara takıp döne döne koşturarak hedefe gitmeye çalışacaktı. bu mental ve fizik durumundayken barcelona deplasmanında kadroya alınmadığı için mağdur olmuş yine.

    sahaya en son girdiği maçta oyuna alındığı için kendisine nefret akıtılırken, kadroya alınıp alınmaması neden haber olduğu da ayrı bir konudur.

    4. fatih terim döneminin bitişi sonrası hocaya yakın olan tercümandan tut florya'daki bahçıvanlara kadar herkesin * gönderebildiği kulüpte hala takır takır parasını almaktadır.

    olağanüstü senaryolarla kazandığımız göztepe ve rizespor maçları nornal şekilde seyretse, üzerine konya'da rezil rüsva olduğumuz hafta ikisi de kaybetmese küme düşüyoruz diye ağlarken kendisine sövülecekti. 2-3 maçlığına krizden çıkınca takım sezonun en kritik deplasmanında iken fatih hoca'nın kongre hazırlıklarının ilk ayağı olan toplantıya gitmesi bile yine minnoş bir şekilde değerlendirilir olmuş.

    hoş gerçi kadro dışı diye ağıt yakanlar arasında bu vatandaşı savunan da umursayıp üzülen de yok ya, o da apayrı bir mesele...
App Store'dan indirin Google Play'den alın