2002-03 Türkiye Süper Lig 23.Hafta Maçı
19:00 Ali Sami Yen Stadyumu
2 - 0
  • 60
    topladığımız 77 puanla şampiyon olabilecekken, ayak oyunlarıyla şampiyonluğumuzun elimizden alındığı 2002-03 sezonuna ait bir maç.

    sahaya, şortunu memelerine kadar çeken volkan arslan isminde bir aslan çıkmış ve maçın yıldızı olmuştu. bu maçla parlayan ve yaklaşık yarım sezon müthiş top oynayan volkan, daha sonra "gecelerin adamı" moduna geçince kaybolup gitmişti.

    maça dönecek olursak, 2-0 kazanmıştık. gollerimizi, yukarıda "gecelerin adamı" moduna geçişinden bahsettiğim volkan'ın bu yoldaki arkadaşı ümit karan atmıştı. "fetö beni bitirmek istedi" gibi muhabbetlerle ara ara mikrofonlara konuşan ümit karan, bu gece gezmeleri sebebiyle kendisi bitmemişti ama berkant göktan, suat usta, volkan arslan gibi nice genci bitirmişti. kendisi de yaşayabileceği kariyerin altında bir kariyerle futbolu bırakmıştı.

    bu maçta, ümit karan'ın hucumdaki partneri ali lukunku'ydu. (az dillendirilir ama bizim lukunku fenerbahçe'nin aziz yıldırım başkanlığında aldığı süleyman oulare, preko, beschastnykh, washington gibi birçok forvetten daha kötü bir forvet değildi.) hemen arkalarında haim revivo vardı. bu anlayışla ve aşağı yukarı bu kadroyla bir sistem kurmuş (sadece xavier'in yerine mehmet polat oynatılarak), ligin sonuna iyi top oynayarak girmiştik.

    23. hafta karşılaşması olan bu maçtan sonra, ligde 11 hafta daha oynanmış, fenerbahçe bu 11 haftanın sadece birinde galibiyet alabilmişti ki o da lig sonuncusu kocaelispor'a karşı. bizse bu 11 haftanın 7'sini kazandık, biri ligi şampiyon bitiren beşiktaş'a karşı olmak üzere 2 yenilgi aldık. puan kayıplarımız ise skandal hakem hatalarıyla dolu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın