• 8
    (bkz: #3346995)

    domenec torrent için; torrentten 8 lig maçında süper performans beklentisine sahip olunduğu, bu beklentiye sahip olanların 4 yıl takımı yönetip sistem oturtamayan fatih terime ses çıkart(a)madığını söyleyip gerçekleri çarpıtmaya çalışan yazar arkadaşımız.

    öncelikle okuduğum tonla torrent eleştirisi içinde kimsenin süper performans beklentisi içerisinde olduğunu görmedim. münferit entryse niye genel kanıymış gibi yazıyor, cevabın ilk paragrafın son cümlesinde saklı olduğunu düşünüyorum.

    ayrıca 8 maçta 17 gol yiyip, penaltısız 9 gol atan, 8 adet maçın kazanılan 2 tanesinde lig sonuncularına 87. ve 90. dakikalarda öne geçilen (yani uzatmasız kabaca 720 tane dakikada galibiyeti 3 dakika elde edebilmiş), lig sonuncularını zar zor yenemesek 8 maçı 3-4 puanla tamamlayan, tüm maçları ya yenik ya diken üstünde oyun ve skorlarla geçirmiş bir teknik direktörden insanların nasıl bir "süper" beklentisi olabilir? adamla zaten lig sonuncularını penaltılarla ve uzatmalarda yenmek dışında puan bile alamıyoruz ki, "tüh tüh nasıl 8/8 veya 7/8 yapmadık" diye mi eleştireceğiz güç bela puan alabilen bir hocayı? varsayımı da geçtim kim böyle eleştirmiş gerçekten de?

    bir diğer çarpıtma ise 4 yıl yöneten fatih terim'in sistem oturtamayışı. kendisine 5 mart 2022'de mesaj atarak özellikle bu konu üzerinde mesaj veya entry ile fikirlerini paylaşmasını rica etmiştim. kendisi özgür iradesiyle cevaben herhangi bir entry veya mesaj yazmamayı tercih etti, ben de özgür irademle bu entryi yazıyorum.

    bu hususta laf sokmak için seçebileceği en kötü argümanı seçmiş. financial fair play cezamızdan haberi olmayan birinin yazabileceği bir cümle ancak bu. ha eğer haberi varsa sırf kendi ajandası uğruna algı yapmak için böyle yazdığı sonucuna rahatça ulaşıyoruz. çünkü ilgili entrysinde birkaç sonraki cümlesi ise "benim için kişiler önemli değil, galatasaray önemli". galatasaray uğruna algı yapmak için kendi doğruluğundan ödün vermiş yani. bu tutum tebrik edilir sadece*. yoksa yani ffpde akşam pazarı misali ağustos-eylül aylarında, hatta transferin son saatlerinde kiralık adamlarla kadro oluşturmak zorunda kaldığımız 3.5 yıllık dönemde sistem oturtacakmış fatih terim. artık ne kadar süper ne kadar kötü, düzeyini ben ölçemem ama böylesine şartlar içinde sistem oluşturulmasını beklediyse boşa beklemiş. her yıl kiralıklarla mecburen sıfırdan kadro kurulması gereken düzende nasıl bir sistem beklentisiyse bu, gerçekten "süper".

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın