• 15225
    bir sporcunun gönül verdiğin takımda bulunmasını istemezsin çok normaldir anlarım, bir futbolcunun transferinin sevdiğin takıma olmasını istemezsin hay hay derim anlarım, herhangi bir yöneticinin hayatının merkezine koyduğun kulüpte çalışmasını istemezsin gayet iyi anlarım ancak bırakın sözlüğü normal hayatımızda bile yetersiz gördüğümüz kişileri aşağılamak için şöyledir böyledir demememiz gerekirken, sözlüğe böyle bir entry girdiğimizde o entry işlem görürse niye böyle oldu ya diye sormamız o kadar mantıksız ki.

    ne yapılması gerekiyordu anlamıyorum, herkesin ağzına geleni söylediği seviyesiz eksi sözlük lağımı gibi bir yer mi olsa daha iyi olurdu? dibine kadar eleştirelim kimse bir şey demiyor diyen de zaten cevabını alıyor ama yok şucu yok bucu yok çay tepsisi yok davul tokmağı. twitter ergenlerine sürekli laf edildiğini görüyorum bu sözlükte, bizlerin böyle yaparak onlardan ne farkımız kalıyor?

    gerçekten kabak tadı vermeye başladı çünkü sürekli mesnetsiz yakıştırmalar, benzetmeler görmek. olumlu olunca aşağılama yoksa güldürüyor eğlendiriyor ancak olumsuz yakıştırmaların dozu gerçekten son zamanlarda üst düzeyde. kendim de dahil hepimizin kendisine bir çeki düzen vermesi gerekiyor.

    sözlük-ü sultanimiz.

    not: bu giri torrent veya başkası için yazılmamıştır. torrent bence de gönderilsin zaten ama hemen hemen her başlıkta birilerini bir şeye benzetme veya yaftalama yapılması buranın kalitesini bildiğimden zoruma gitmeye başladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın