• 365
    bu sezon başımıza gelen ve önümüzdeki iki sezonda başımıza gelebilecek bütün musibetlerin sorumlusudur. bu başlıkta eylül/ekim/kasım aylarında 3 yıllık planlama adı altında sunulan projeye muhalefet edenleri "ofsayt" yağmuruna tutuyorlardı. sosyal medyada da durum farklı değildi. üç beş "ulema" hesabın yönlendirmesi ve burak elmas yönetiminin yaydığı algılarla benfica oluyoruz, porto gibi topumuzu tankımızı yapacağız diye takılanlar vardı. bugün geldiğimiz noktada soruyorum, 28 milyon euro nerede? evkur'dan alışveriş yapar gibi 5 yıl taksitle futbolcular aldılar. şimdi yine bir dolu eksiğimiz var, alınan oyuncular -nelsson hariç- yerlerini dahi dolduramadılar. şimdi yine sormak lazım, bankalar birliği ödemeleri geliyor, o taksitleri galatasaray nasıl ödeyecek? yeni bir başkan gelip sıcak para vermezse galatasaray transfer bile yapamaz hale geldi.

    bu planlamanın stratejik olarak sac ayaklarından birisi fatih terim'di, görevini kaybederek bu planlamanın bedelini ödedi. şimdi esas bedel ödemesi gereken yönetim kurulu var. o konuya da genel kurulda herhalde bakacaklar... bir de arada kaynayan scout ekibi var. detaylı raporlar, uçup kaçan analizler... bahsi geçen futbolcuları 88 yıl boyunca izlemişler ve doğu avrupa'da şike skandallarıyla gündeme gelen rumen liginden iki "süperstar" indirdiler ülkeye. geçmişten hiç ders almamış gibi. alınacak tek topçu efsanemiz hagi'nin öz be öz evladı ianis hagi iken gittiler "düz" orta saha cicaldau'ya çantalar dolusu para verdiler. bu scout ekibi transfer yapmaya devam mı edecek seneye? veya şöyle sorayım, marcao'dan yaptıkları prim ne zaman bitecek?

    sözün özü, ne olduysa bu planlama yüzünden. seneye de ne olacaksa yine planlama yüzünden. bu meseleyi bir taraftar olarak aşamıyorum. aşamayacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın