• 15218
    fikirlerinin tek noktası negatif/pozitif şekilde fatih hoca olan kişilerin azalarak bitmesi gereken sözlük.
    torrent hocanın fatih hocadan kötü yaptığı çok sey var, iyi yaptığı şeyler de oldu bazen. ben şahsen bir gelişim göremiyorum. misal genç oynatır dedim, alakası yok. fatih hocanın da yoktu zaten. şu noktada torrent hocayı yüceltirken fatih hoca eleştirmek garip.(zamanında çift antrenman övgüsü vardı, komikti o lol) kadro falan zaten bir şey demiyorum, bana göre güzel kadro var da oynatmayı bilen hoca gelmedi daha (avrupa'daki maçları saymazsak). ha iki hocanin da aklındaki futbolu oynatacak ne kadro kurulmuş ne yedek var, o konuda katılırım.

    ama fatih hoca için bu kadar yıl bir tane bile eleştiri yazmamış kişilerin (bazı kişilere gittim baktım, 50 girdi varsa eleştiri yok) başkalarına akıl vermesi aynı gariplikte ve başkalarını gruplaştırmaları da garip. ben misal fatih hoca sene sonu gitmeli dedim, ara dönem gitmesi yanlış dedim, torrent hoca bize uygun değil dedim. ama torrent başarılı olsun isterim, başarısına sevinirim, sabah akşam negatif basamam. ama belli kesime göre sabah akşam torrent negatifi basmadığım için ya burak elmas trolluyum ya da fatih hoca nefretçisi.*

    sözlük içinde iki grup var. ıkisi de birbirinden daha iyi olduğunu düşünüyor. ama aslında aynı şeyler, biri siyah biri beyaz.
    biz orta kısım da sözlükte her gün aynı şeylerin yazılıp aynı şeyleri tekrar edilmesinden sürekli iki grubun tartışmasını okumaktan sıkılıp twitterda falan konuşuyoruz.

    edit: neyse ya, canı isteyen istediğini yazsın tabi, gelsin günlük hayatın sinirini burada atsın.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın