• 1616
    ortamlarda gedson’u almama sebebimizi yabancı hakkı ve önceliklerimizin farklı olması üzerinden açıklayan yönetim. gedson’u aşırı beğenmeme rağmen bu yaptıkları tercihe katılabilirim, saygı da duyuyorum. fakat söylemler ile eylemler birbirini tutmuyor. tamam kaleciden faydalanıyoruz, burası tutarlı. yedek olsa da gomisten de iyi kötü faydalanıyoruz diyelim. geriye kalıyor pulgar.

    şimdi biz pulgarı yarım sezon kiraladık ve opsiyonumuz yok. bu ne demek? pulgardan ligde faydalanabileceğimiz 15 maçımız var. 4 maç geçti. bunların ikisinde 10ar dakika oynadı pulgar. birinde oyuna bile girmedi. bir tek 21 şubat 2022 göztepe galatasaray maçında 11 başlattık, onda da regista’nın yanına başka bir 6 numara, taylan koyma gafletinde bulunduk. kante jorginho bile olmuyor beraber. yani 4 maç geçti ve biz pulgardan da hiç faydalanamadık.

    özetle, yönetimin, yaptığı 6-8 numara tercihinde hatalı olduğunu düşünüyorum. teori ile pratik tutmuyor çünkü. ama bunu kabul etmeyi geçtim, her ortamda pişman olmadıklarını dile getiriyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın