• 7
    burak elmas'la başlanan her sonuçta ağır tepkiler, kaos ve kayıpla sonuçlanacak olan sezon. galatasaray'ın sıcak paraya ve kaliteye ihtiyacı var. her takımın var ülke bitik durumda gerçi ama önceliğimiz galatasaray.

    galatasaray'ın üzerindeki ölü toprağı atması lazım. ben galatasaray'ın maaşlı ilk ve umuyorum ki son başkanı ve yönetimine karşı ağır bir nefret hissi besliyorum. bizim bir olmamız lazım ama ben bu yönetimle bir olmak istemiyorum. milyonlarca taraftarından biriyim ben galatasaray'ın ve bu şekilde hissediyorum.

    bizim sıfır bir başlangıca ve 2-3 kaliteli futbolcuya ihtiyacımız var. bu 2-3 kaliteli futbolcuya, ortasaha pozisyonu, gerekirse bonservis gerekirse de maaş verilmeli. burası bir şirket değil, sportif başarı olmadan sürdüremezsiniz kulüp başkanlığını. camialar kazandıkları sportif başarılarla büyük oluyorlar, biz bu sebeple bu ülkenin en büyük takımıyız. kazanmak içinde iyi bir yapıya, bütünlüğe ve kaliteli futbolculara ihtiyacınız var. ben bu sezona kesinlikle torrent olmadan girilmesi taraftarıyım, 2007 haziran'ında yabancı antrenörle şampiyonluk gelen bir ligde yabancı hocayla hiç bir işim olmaz, rakamlara güveniyorum. bir bütün değiliz. yönetim-taraftar gerginliği bitmez, bu yönetimle de bitmesin. 2021-22 sezonunda korkunç bir başarısızlık var ve bir bedel söz konusu. bu başarısızlığı bize fatih hoca ve yönetim yaşattı. hocayı göndererek kaçamazsınız, kaçmayın da zaten. bize yaşattığınız şeylerin bedelini ödeyin ve biz diz çökmekten ayağa kalkabilelim. gelen başkan ve ekibininde gerçek anlamda para konusunda çözüm üretebilen insanlar olması lazım. 5-6 ay kapında yatan bir futbolcuyu alamayan adamlara kalmaması lazım galatasaray'ın.

    sadece ligde yer alacağız, bu büyük bir avantaj. fener ve beşiktaş avrupa'ya gitse de gitmese de büyük avantaj. haftada 1 maç sorumluluğu yeni kurulan takımlar için ideal, daha önce yaptık yine yapabiliriz. ama para şart, transfer şart, oyuncu satmak şart, kampa transferleri yetiştirmek şart. bütün bunların yapılabilmesi de yeni yönetime ve gelecek yönetimin para konusunda güçlü olmasına bağlı.

    hakkımızda hayırlısı. bu kadar acı üzerine seneye yüzümüz gülebilir, kaotik bir ülkede yaşıyoruz ve bu ülkede bir takımı destekliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın