• 1613
    2 galibiyetle küme düşme konusunda bi nebze rahatladığımıza göre artık tamamen ibra edilmemesine odaklanmamız gereken yönetim. bakın kulübe o kadar büyük zararlar verdi ki, dandik bir anadolu takımının eşkiya başkanı canlı yayında aleni olarak dil uzatıyor galatasaray başkanlık makamına. taraftardan kimse savunamıyor bile. o kadar kötüler çünkü.

    ne olursa olsun en kötü şartta bile olaylara pozitif bakmayı kendime yaşam mottosu edinen ben, galatasarayın geleceği için zerre umut taşımıyorum içimde. paramparça ettiler, tüm hevesleri kırdılar, insanlara günlerce uykuyu haram ettiler. rezil rüsva olduk, ülkede en kolay dil uzatılan camia olduk. galatasarayım hep en çok uğraşılan takım olurdu ama kimse dil uzatmaya cesaret edemezdi. şimdi geldiğimiz duruma bakınca, fatih hocamın çok kolay dokunulan bir kulüp olduk sözleri daha bir anlamlı geliyor. çok üzgünüm, çok...

    her ne olursa olsun camia 100 yılı aşkın tarihinin en önemli sınavlarından birini mart ayında yapılacak kongrede verecek. seçim zamanı taraftarın gücüyle başkanlığa seçilen bu şahıslar, derhal ibra edilmeyerek gönderilmelidir. benim ilk göz ağrım, çocukluk aşkım, galatasarayım daha fazla zarar görmeden bu şahıslardan kurtulunmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın