resim
Enes Ünal
Takım:Bournemouth
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 876
    kendisi hakkında atıp tutanların eleştirilmesi kadar doğal bir şey yok. çünkü kendisi hakkında atıp tutanlar kendisini eleştirmemişlerdi, tıpkı az önce dediğim gibi kendisi hakkında atıp tutmuşlardı. bir oyuncuya balon demek, menajeri iyi de ondan böyle transferler yapıyor demek eleştiri değildir. kendisinin bu kadar gol atmazken de iyi forvetti. bunu göremeyip de performansını eleştirmek yerine yeteneğini, potansiyelini eleştirenler elbette ki şimdi eleştiriye uğrayacaklar. enes kötü oynuyor, güçlü değil, özgüveni yok, iyi çalışmıyor, yanlış takım seçiyor... vs. diyenlere benim hiçbir lafım olamaz. enes balon, menajer oyuncusu diyenler ise belli ki enes'i hiç izlemeyip de sadece milli takım maçlarına ve istatistiklere bakmışlar.

    ben, yedek kaldığı zamanlarda bile potansiyelini anlatıp dahası o potansiyeli sahaya yansıtamasa bile genel kültürü, yaşamı, duruşuyla enes iyi bir sporcu ve örnektir derken performansını düşük bulanların bazıları onu benim gibi anlatanları eleştiriyorlardı.

    24 yaşında la liga'da 150 maça çıkmak basit bir şeyse hemen tüm gençleri gönderelim oraya, onlar da yapsın aynısını. bu zaten başarıdır ve övgüyü hak eder. bu seneki istatistikleri ise zaten ayrı bir övgü konusudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın