resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1498
    kendisine surekli yardimci antrenor diye hitap eden bir kesim var. bunu kucumsemek icin kullaniyorlar ama komik duruma dustuklerinin farkinda degiller. torrent bize gelmeden once 2 takim calistirmis, ondan once de yardimci antrenorluk yapmis. yani artik yardimci antrenor degil. teknik adamlik kariyerinin kisa olmasi bu gercegi degistirmiyor. galatasaray seviyesinde bir hoca mi tartisilir ama daha once tudor, riekerink ve hamzaoglu gibi vasat isimlerin de bu takimda calistigini unutmayalim.

    kendisine hala yardimci antrenor diyenlerin ayni mantikla her teknik direktore yardimci antrenor demesi lazim. sonucta onlar da bir donem yardimci antrenordu. su an ligimizde teknik direktor olan volkan demirel ve emre belozoglu da ilk teknik adamlik deneyimlerini yasiyorlar ama onlari yardimci antrenor diye kucumseyeni gormedik. nuri sahin ise yardimci antrenorluk deneyimi olmadan direkt teknik direktor oldu ama sozlukte en cok ovulen isimlerden biri.

    bu takimda riekerink gibi daha once a takim seviyesinde teknik direktorluk yapmayan biri calisti ama ona verilen destegin yarisi bile torrent'e verilmiyor. riekerink'in sansi terim'den sonra gelmemis olmasiydi. burdan da anliyoruz ki galatasaray taraftari icindeki bir grup icin terim'den sonra gelmis olmasi o hocayi linc etmek icin yeterli bir sebep.
App Store'dan indirin Google Play'den alın