• 2092
    bizim açımızdan negatif yönler belli zaten ama galatasaray'ın iddia ettiği gençleşme ve bonservis elde etme projesi için enfes bir rakiptir. hani derin devlet luis campos bilerek çekti deseler inanırım.

    bu eşleşmede marcao, victor nelsson, cicaldau, morutan, kerem aktürkoğlu, sacha boey vb. bonservis beklediğimiz tüm oyuncular için parlama şansı var. çünkü barça demek avrupa'nın gözünün kulağının bu maçta olması demek. öyle ki cl maçı da değil uefa maçı. yani cl gibi aynı saatte daha başat takımların bir biriyle çarpışma ve ilgiyi çekme ihtimali yok. ortalama bir avrupalı futbolseverin şu an bu maçtan daha fazla ilgileneceği bir maç olacak mı o gece şüpheliyim.

    yani sahne tamamen bizim gençlerin. elesinler anlamında değil. kimse eleyemediler diye kızamaz. ama şu eşleşmenin bilinciyle sahada ciddi işler yaparlarsa yazın transferde vay be diyebiliriz. talih kuşu gibi anarız barça'yı. doğal olarak barça'ya karşı bu bilinçle mücadele gücü de artar takımın.

    ama şunu da demek lazım; bu maçta hala lay lay lom hala vurdum duymaz ve çok da umursamadan gezen olursa sahada geçmiş olsun isminden bağımsız bir yol olmaz o topçudan. boşa beklentiye girmemek lazım.

    yani eşleşmemiz her anlamda turnosol, maddi bir taraftan da talih kuşu olabilecek takım.

    keşke bu seviyelere uygun bir teknik ekibimiz olsa ama napalım artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın