• 5596
    kendi dönemlerinde verilen menajerlik ücretinin kabarık çıkacağı herkesin malumu idi bunda ffp ve tff limitlerinin arkasından dolanma zorunluluğunun payı çok büyük.

    ancak mesela sekidika için 1.6m, falcao için 3.75m, mitroglou için 700bin menajerlik ücreti ödenmesinin sebebi ffp olsa bile tamamen gereksiz ödemeler. özellikle falcao transferi tamamen bu yönetimin kendi şovu için yapıldı. diagne + falcao'nun bize toplamda 50 milyon euro maliyeti olmuş. bu net şekilde işbilmezliktir.

    kendilerine dönemlerinde alınan şampiyonluklarda nasıl bir pay biçiliyor anlamak mümkün değil. ilk şampiyonlukta mesela ne gibi bir payları var? nakit sorunu yüzünden orta sahasız devam ettik lige. hoca terim olmasa da ryan donk'u küllerinden doğurmasa ne yapacaktık çok merak ediyorum. ikinci sezon en kolay ucl grubundan forvetsizlik yüzünden çıkamadık unuttuk sanırım bunları. yarım sezon forvetsiz oynayıp işi zora soktuktan sonra 6 ay kimseyi bulamayıp komşudan 13 milyona diagne kazığı yemedik mi biz? bu şampiyonlukta kendilerine nasıl bir pay biçiliyor tam olarak. kendi dönemlerinde gelen iki şampiyonluk kendilerine rağmen gelmiştir, birisi de işi abartıp orta sahayı etebo'ya bıraktıkları ve belhanda'yı kovdukları sezon kendileri yüzünden 1 golle kaçmıştır. tff'ye olan pısırık tutumlarına girmiyorum bile. zaten şu an bu konuda kendilerinden daha beteri var halihazırda.

    bana göre kötü bir yönetim sergilemişlerdir. burak elmas'ın rezil kepaze yönetimi kendilerinin saçmalıklarını aklamıyor malesef. ancak şunu da belirteyim burak elmas kendilerine vurarak tepkileri başka yöne çekmeye çalışıyorsa da avucunu yalar. burak elmas'ı ne kendileriyle ne dursun özbek'le aynı kefeye koymuyorum, bu menajerlik ücretlerinin bugün açıklanması bile burak elmas'ın ne niyette olduğunu açıklıyor. fatih terim'i gönderip torrent'e 1.5 sene için verilen 3 milyon euro'ya yakın maaşın ve menajerine ödenen 200bin euronun hesabını versin önce sonra geçmiş dönemleri hedef göstersin. seçim öncesi yüzü kızarmadan söylediği yalanların hesabını versin hepsinden önce. 100m dolar sponsorluk nerede? avrupa'daki pilot takım nerede?

    ayrıca adnan polat ve ünal aysal dönemindeki ücretlerin neden açıklanmadığını da merak ediyoruz. burak elmas'ın bu dönemleri açıklamamasındaki sebebin marttaki genel kurulla bir ilgisi olabilir mi diye düşünmeden edemiyor insan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın