• 29935
    turk oyuncu planlamasi onumuzdeki sene icin kritik olacak takimimiz. ilk 11'e biri alt yapi cikisli ve 21 yas alti olmak uzere dort adam gerekiyor. elimizde guvenebilecegimiz bir kerem bir de yunus var ki, ben bu ikisini ayni anda sahada gorecegimzden pek emin degilim. hatta kerem'in transfer yapma olasiligi da bir hayli var. neyse, konumuza donelim.

    emre kilinc, berkan, taylan ve emre akbaba an itibariyle 11'i zorlayabilecek diger isimler ki inisli cikisli performanslari ile hep soru isareti yaratan oyuncular. ancak iyi bir takim icinde ben berkan'in iyi is cikarabilecegini, digerlerinin de form durumlari yuksekken iyi alternatifler olacagini dusunuyorum.

    bence orta saha gobegi, kaleci, stoperler gibi en kritik yerleri kaliteli yabancilara emanet etmek sart. iyi bir turk kaleci imkani olsa, kale icin de turk dusunulebilirdi ama okan kocuk da dahil kim olabilir, bilemiyorum. hucumun sag ve sol kanatlarini kaliteli turklerden yapacagiz gibi duruyor (kerem, yunus, emre k.), bu cok iyi. diger turk aslinda en ideal olarak sag bek ya da sol bek olmali ama omer bayram degil tabi ki. transfer doneminde buraya bir yerli oyuncu bakilabilir.

    en buyuk sorununmuz genc oyuncu kisminda olacak. emin bayram, isik kaan gibi stoper alternatiflerimiz var buraya en yakin aday ama en sorunsuz gibi duran bolgemizden nelsson ya da marcao'yu kesmek biraz sikintili olacak. bilmiyorum sirf bu is icin 3'lu savunma dusunulebilir mi? genc oyuncunun planlamasi iki uc yil once baslamaliydi ki bugun kara kara dusunmekten kurtulurduk. simdi nereden yaratabiliriz bir anda diye bakiyoruz. bilmiyorum, nasil cozulecek bu is? arda guler'in basariyla oynadigi bir ortamda, beknaz falan da oynayabilir mi acaba?
App Store'dan indirin Google Play'den alın