• 493
    ilk yarısı hayatımda izlediğim en kötü galatasaraylardan biriydi. takıma dair tek olumlu şey fizik olarak 90. dakika bitmeyip duraklamalarda baskı kurabilmiş olmamız. zaten ne oldu da 85'ten sonra top oynamaya başladık anlamadım da. duran topla olmayan ilk pozisyonumuz uzatmalarda geldi, gol de, ilk penaltı da duran top organizasyonundan.

    torrent kendisinden önceki oyun kadar dahi top oynatamıyor takıma. bugün belki de ilk kez şans yanımızdaydı, ve ilk kez var bizim lehimize normalde görülmeyen penaltıları gördü. bunlar kaideyi taciz eden istisna‘nın maç sonu yellowredwall yayınında dediği gibi normalde bizim maçtan sonra görüp aa penaltımızı yemişler diyeceğimiz türden pozisyonlardı.

    torrent normal şartlarda pazartesi sabahı ilk uçakla barcelona'ya gönderilmeli derdim ama bu yönetimin bulabileceği en iyi hoca bir önceki hocadır. terim zamanı terim'den daha iyisini bulamayacaklarını toplumca fark edememistik. ama simdi torrent giderse torrent'ten iyisini bulamayacaklarına ben sahsen eminim. elmas yönetiminin görev süresi bir sekilde kısa kesilmeden de galatasaray'ın iyi bir geleceğe sahip olabileceğini sanmıyorum. zaten ortada bir yönetim de kalmadı gerçi, sadece elmas ve ışıtan gün var.

    bu maç ligde kalma yolunda bize nefes aldırdıysa da hâlâ işimiz zor. ilk etapta 27 şubat 2022 galatasaray çaykur rizespor maçı hiç kolay geçmeyecek, sonrasında ise bizden daha iyi takımlar olan konya ve beşiktaş'la oynayacağız, ki konya maçından sonra avrupa maçlarımız da başlıyor. 29. hafta beşiktaş maçından sonraki haftaiçi muhtemelen avrupa ligi'nden elendikten sonra 30. hafta gaziantep deplasmanında olacağız. bugüne kadar oynadığımız futbolun bize gösterdiği 4 maçta 0-1 puan alabilecek bir galatasaray'a işaret ediyor. eğer konya veya beşiktaş'a karşı göztepe'ye karşı oynadığımız gibi mahkum oynar, 45 dakikada 65 pas yapamazsak muhtemelen karşılaşacağımız sonuçlar hiç de güzel anmayacağımız skorlar olur.

    torrent bu takımın başında kaldıkça küme düşme ihtimalimiz mayıs ayına kadar devam edecektir gibi görünüyor. burak elmas başkan kaldıkça da torrent'in gönderilmesi de çözüm olmayacak. allah bize sabır versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın