• 487
    işkence gibi geçen maçtı. sanırım ligimizde ilk defa var'ın adil uygulandığı bir maç izledik. belki izlemediğim maçlarda olmuştur ama bize ilk kez şahit oluyorum.

    maçta 16. dakikada hakem kalecimizi vakit geçirme sarı kart gösteririm uyarısı yapınca dedim yine eyvah! bizim rakiplerin kalecileri uzatmalarda anca uyarı alırdı. tuhaf geldi çok.

    gomis'in 2 golle dönmesi ise güzel oldu. nba'de motivasyonunu kaybeden takımın oyuncusunun şık bir smaç yapması sonrası takımın silkelenmesi gibi bir etki yapar bu maç umarım.

    skor olarak ve adalet olarak hak ettik 3 puanı ama oyun olarak aynısını söyleyemeyeceğim. özellikle son 10-15 dakika haricinde hiç hak etmedik. bu son 10-15 dakikadaki iyi işler oyuncu değişikliğinin mi etkisiydi yoksa göztepe oyuncularının yorgunluğu ve skoru koruma refleksi miydi bunu bize önümüzdeki maçlar gösterecek.

    ömer bayram ise insanı çıldırtır. 100 kez her şeyin içine ediyor ama 1 tane iyi iş yapınca sanki 100 hata olmamış gibi davranıp kaptan olarak ilk 11'e koyuyorlar.

    erick pulgar'ın ise henüz bir artısını görmedim. ilerleyen maçlarda bu hali devam ederse gedson fernandes'i bunun için mi almadık diye eleştiri sesleri yükselecektir. pulgar da haklı. sezon sonu dönecek nasılsa niye kendisini kasıp sakatlık riskine girsin. rölantide rahat rahat takılacak. belki avrupa maçında ekstra davranır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın