resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 7536
    olumsuz manada galatasaray tarihine geçmeyi başaran kişi.

    şimdi dursun özbek'in hatalarını say say bitiremeyiz ama ben bunları tekrar etmek istemiyorum. bu başlık altında haklı olarak tepkili olan galatasaraylılara başka sorular sormak istiyorum. bu camiada çok ciddi bir sıcak para sorunu var. dursun özbek parasını geri alsa dahi kasaya sıcak para koymuşluğu var. burak elmas tecrübesi bize çok net gösterdi ki, sıcak parası olmayan başkanın galatasaray gibi devasa borç yükünü yönetebilmesi imkansız. daha geçen haftalarda 1-2 milyon euro gibi cüzi bir parayı bulamadıkları için gedson'u alamadılar. bankalar birliği anlaşması gereği yaz aylarında ödemelere başlayacağız ve kulübün kasasına transfer için harcayacağı delikli kuruş bile giremeyecek. şimdi sormak istiyorum, eşref hamamcıoğlu ve metin öztürk'ün kasaya sıcak para koyacak gücü olduğuna inanan var mı? metin öztürk'ün listesinde maddi anlamda en güçlü olan kişi nihat kırmızı, mevcut burak elmas yönetimine sonradan sportif a.ş'ye dahil oldu. dolayısıyla metin öztürk gelse sıcak para sorunu çözülürdü tezi direkt taca çıktı. eşref bey'in listesi zaten cemal özgörkey dışında para pul konularında pek de kımıldayacak bir yönetim değildi. zaten eşref hamamcıoğlu gerçekçi bir tonda "küçüleceğiz" vaadini vermişti. burak elmas'tan daha dürüsttü belki, ancak galatasaray'ın sportif anlamda küçülmesi 2022 yılı şartlarında imkansız. ünal aysal'ın dediği gibi galatasaray'da borcu ödeyemezsiniz, sadece "idare edersiniz." küçüldükten sonra borcu ödeyebileceğiniz dahi garanti değil. küçülme olayının da safsata olduğunu söyleyebiliriz bugün.

    sorum şu, galatasaray'ın benim parama ihtiyacı yok diye beyaz yalan atan adaylara inanacak mıyız? bu kulübe başkan olacak kişi ya sıcak para koyup gemiyi yürütecek ya da çatır çatır amatör şubeleri kapatıp futbol şubesinde ben 2-3 sene şampiyon olmayacağım diyecek. bakın bunun ortası yok. 100 günlük plan, maket spor salonları, kemerburgaz'lar, aslan kart'lar, projeler falan diye gelen burak elmas'ın geldiği noktayı görüyoruz.

    dursun özbek gelmesin. bence de gelmesin. sıcak para sorununu kim çözecek bu camiada peki? ben buraya takılıyorum. koskoca galatasaray aday bulamıyor mu deniyor, evet kardeşim bulamıyor. bugünün türkiye'sinde başkanlık akıl işi değil çünkü. bu borcun altına da her babayiğit giremiyor. dursun özbek dışında para koyacak iki olası isim var: ahmet yüce ocaklı ve adnan polat. adnan polat geçenlerde adaylık düşünmüyorum dedi, ahmet yüce de nabız yokluyor ama hiç adım atmıyor. belki oğlu ali yüce'yi öne sürebilir fakat genel kurul ali yüce'yi seçer mi, şüpheli. ünal aysal işlerini yurt dışına taşıdı bildiğin kadarıyla. onun da aday olacağını sanmıyorum.

    buraya kadar okuyan varsa tekrar sorayım, sıcak parayı kim bulacak? bu kadar borcu kim idare edecek? bir taraftar olarak tek endişem budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın