resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 7535
    burak elmas yönetiminin sıçıp sıvamasından sonra "liseci"lerin güle oynaya seçtireceği "liseci" başkanlar zincirinin ilki. kongrenin "liseci" kanadı bu rezil dönemin ekmeğini yiyerek uzun yıllar aniden ortaya çıkıveren "beyaz yakalı" başkan adaylarını da listelerini de veto edecektir.

    kendisinin başkan olmasının iyi başkan ya da kötü başkan olmasıyla bir alakası yoktur. mustafa cengiz, özellikle dursun özbek'in kendi eliyle uydurup da kaybettiği seçimde çok kritik bir adım atmıştı. o seçimden bu seçime geçen 3 yıllık sürede, ki son 1 yılı rahmetlinin ağır rahatsızlığı ve mahkeme olaylarıyla geçti, doğru düzgün bir liste çıkaramayan kongrenin "yenilikçi" tarafı en azından birkaç seçim boyunca kendini de yırtsa lisecileri alt edemeyecektir.

    burak elmas yönetimi dönemindeki rezilliklerin de, bu yönetim sonrası başlayacak uzun liseciler hakimiyetinin de, bu süreçte kulübün ve camianın yaşayacağı tahribatın vebali lisecilerden çok bu tarihi fırsatı kulübü zarara sokma pahasına çar çur eden bu "liseci olmayan" tarafın olacaktır.

    doldurabileceği her koltuğu, ödeyebileceği her maaşı, verebileceği her tavizi pazarlık konusu yapıp güç bela liste kurabilen ve güç bela seçilebilen burak elmas'ı "seçtirten" bu güruh muhtemel dursun özbek ya da türevi başkanlar döneminde feryat figan edecek hatta kongrenin geri kalanına sallayacaktır ama iş işten çok geçmiş olacaktır...

    onu pazarlıkla başkan övüp seçim kazandırtmadan önce düşünecektiniz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın