resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1928
    başkanın kendisinden haz edip etmemesi umrumda olmayan teknik direktör. madem profesyoneller madem galatasaray’ın iyiliği öncelikleri o zaman kendisinden iyisini bulamayınca paşa paşa getireceklerdi takıma. yani paşa paşa yine gidip getirecekler takımın başına aksi takdirde başkanlık makamına uygun biri olmadığı, kişisel duygu ve menfaatlerini kulübün üstünde tuttuğunu tescil ederler. bu yönetimin başka şansı yok.

    torrent ile bir arpa boyu yol kat edemiyoruz. transferler vs. derken epey berbat bir dönem geçiriyoruz. sorun benim için hiçbir zaman bulunduğumuz konum değildi. sorun benim için iyiye giden bir şeyin olmaması. iyiye gitseydi fatih terim’in gitmesine karşı çıkardım. iyiye gitmediği için torrent de gitmeli. gelmesine de karşıydım fakat geldi bir kere. bu adamla bir sezon daha harcanamayacağına göre beklemenin de anlamı yok. eğer galatasaray’ı düşünüyorlarsa cebinden torrent’in parasını verip yollamaları şart. artık cebinden vermeyi de geçtim verin parasını yollayın ona bile razıyım. bunun sorumlusu benim gereğini de yapacağım diyecek kişiler değiller çünkü.

    kayserispor’u da yenemedikten ve takımda iyi yönde değişiklik olmadığını bir hafta daha gördükten sonra galatasaray’ın ligdeki konumunu kendi değil rakiplerinin belirleyeceği kesinleşti benim gözümde. ligde galatasaray deyince puan kaybedince normal karşılanmasın daha fazla galatasaray ismi kirletilmesin diye çözüm çok net belli. koskoca galatasaray’a galibiyet yüzü göstermeyenlerin hepsi o televizyonlara çıkacak ve ben utanıyorum diyecek. sonra da üzerine düşeni yapacak. başarısızlığın sorumluları ne mağdura yatacak ne de sessiz sedasız köşede bekleyecek. madem aslolan galatasaray bir özür bile dilemeden çekip gitmeyecek, kişisel duygu ve düşüncelerini kulübün üstünde görmeyecek.

    ben bu kulübe gönül verirken, maddi ve manevi olarak desteklemekten bütün bunları da hiçbir beklentim yokken yaparken bu rezilliğin sorumluları benden daha fazla utanmak zorunda. hele ki her yerde galatasaraylıyım diye dolaşırken bunu yapmak zorunda. ben utanırken onlar utanmıyorsa yazıklar olsun. bu kulübü bu hale getirenler galatasaray’ı kendi kadar düşünmeyenler.

    okan buruk’u tez zamanda getirin. bu kulübün kapısından hastane basanlar, ıslak imza esprileri yapanlar girdikten sonra geçmişi deşecek yüzümüz kalmadı zaten. okan buruk’u sevin sevmeyin. kişiliğine bayıldığım söylenemez. fakat şu durumda en uygun kişi kendisi. belli ki kulübü bekliyor. geçmişi bir türlü unutamayan süper lig kulüplerinin ölmüş bitmiş adamların peşinden koşarken okan buruk’a teklif götürmemesi imkansız. hiç değilse galatasaray’ı bekliyor bu adam. getirin şu takımı limana geri girelim fırtınalarda savrulmaktan bıktık. hatalıyım deme erdemini gösteremeyenlerden bıktık. galatasaray’ı zerre umursamayanlardan bıktık. anamıza küfredeni ıslıkladık diye seyirci olmaktan bıktık. bu taraftara annesine küfreden oyuncu kadar değer vermeyenlerden de bıktık. ben hiçbir şeyi unutmuyorum, okan’ın yaptıklarını da unutmadım. fakat ortada ne değerler kaldı ne de başka bir şey. hal böyleyken hiç değilse galatasaray kurtulsun istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın