resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1927
    sosyal medya simsarları ve camianın eskisi(!) olmuş bazı gazeteciler* tarafından ısıtılıp ısıtılıp önümüze konmaya çalışan bayat yemek.

    şampiyonluk maçını göz göre göre satandan o takıma hoca olmaz.

    hadi böyle millet yeterince gazı alırsa küfür yememize sebep olacak kuruntuları geçtik. elinde sihirli bir değnek yoksa, ya da futbolcuların en azıdan yarısı takımı sabote edip hocaya göre top oynamıyorsa, 2021-2022 sezonunun ortaları itibarı ile sahaya çıkan galatasaray takımına farkedilir bir değişim sağlaması imkansızdır.

    velev ki burak elmas yönetiminin göbekten bağlı olduğu bu profesyonel(!) zümrenin gazına gelen taraftardan dayak yememek için bu vatandaş takımın başına getirildi diyelim. kümede kalma maçını satıp satmayacağının garantisini verebilecek biri var mı?

    entry tarihinden 8 ay önce seçimler önce taraftar belli klikler, fenomenler, gasteciler(!) vs. tarafından burak elmas yönetimine doğru gazlanıp konsolide edilmeye çalışılıyordu. taraftar korkusundan burak elmas'ın tünellerden stada girip çıkabildiği, galatasaray tarihinde ilk defa küfür eşliğinde istifa çağrısı yapılan tek başkan olduğu bu dönemde aynı kaynaklar okan buruk'a doğru bir gaz verme çabasında.

    mesele de aslında okan buruk'un galatasaray'ı kurtarabilecek hoca olması ya da hakikaten yönetimin bir sonraki planının okan olması değil. az biraz da olsa tamamen burak elmas yönetimine dönmüş olan okların bu konunun tartışılması sayesinde az da olsa hedefinden sapabilmesi.

    götü, göbeği ve sicilinden dolayı takımsız kalan arda turan transferinden 1 yıl sonra "galatasaray'da oynayabilmek için 6 ay boşta bekledim" demişti eleme turları şifreli kanaldan izlenen kupaların sahibi deyimini literatüre kazandırdığı o açıklamasında.

    galatasaray'ın pandemi sonrası her maçta iki sakat verdiği, fenerbahçe'nin deplasmanda maç kazanamadığı, trabzonspor'un sondan önceki hafta 2-0'dan 45 dakikada maç verdiği, hepsinden önemlisi pandeminin ikiye böldüğü ve tarihte ilk defa garip bir takvimle oynanan garip sezonda şampiyon olan takımın başındaydı bu arkadaş. ertesi sezon işler az biraz normale dönünce neredeyse küme düşürmek üzereyken kovuldu ve o günden bugüne kadar da boşta bekledi.

    kuvvetle muhtemeldir, galatasaray futbol takımı 2-3 maç daha kaybederse bu arkadaşımızın da galatasaray'ın başına geçmek için bir senedir boşta beklediği falan yazılıp çizilmeye başlanır...

    (bkz: okansız)
App Store'dan indirin Google Play'den alın