resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1214
    her şey bir yana, teknik direktör olup olmadığını anlayabileceğimiz çok bariz bir test var önünde: berkan kutlu.

    galatasaray'ın gençleri onların gelişimini doğru ilerletecek bir teknik adamla çalışmamış olabilirler. fatih terim de artık yetersizdi bu konuda. zaten tek başına onca gencin gelişimine yetemeyeceğini dahi göremiyordu. ancak berkan'la ilgili bir done var.

    bu adam 12 şubat 2022 galatasaray kayserispor maçında bir iki kere geri pas attı diye tribünler neredeyse sahaya iniyordu. ardından geri dönmesi gereken yerde "aman tepki çekmeyeyim" diye öne oynamaya çalıştı ama beş saniye düşündüğü için topu kaptırdı ve kontra yiyeyazdık. buna rağmen daha sonra ceza sahasında rakipten topu çalıp çok iyi bir şut çıkardı. yani belli ki aslında direniyor ama bu noktada ona destek verecek olan kişi hocasıdır. torrent eğer cidden teknik adamsa berkan'ın psikolojisini düzeltmek için elinden geleni yapar.

    içeriden geldiği öne sürülen bilgilerdeki gibi tipik "ben taktiği veririm, gerisi beni ırgalamaz" tipinde biriyse eğer zaten galatasaray'ı geçtim, hiçbir yerde iş yapamaz. taktik anlatmak dünyanın en kolay işi. satranç değil bu. futbolun taktik yönüne biraz kafa yoran insan zaten bu işi kavrar. eğer teknik adam oyuncularının zihinsel sorunlarını çözemiyor, onları kendine inandıramıyorsa bir yerde patlıyor işte.

    bekleyip görelim. beş maçta sıfır alsa da ben torrent'i asmam ama gidişatın iyi olmadığı ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın