resim
Omar Elabdellaoui
Takım:Bodø/Glimt
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.79
Uyruk:Norveç
  • 857
    the guardian'daki yaziyi okudum ve bilmedigim birkac seyi ogrenmis oldum.

    ilk basta iki gozunde de gorme yetisi yokmus, korkunc dusununce. bir sure sonra sol gozu cok az isik gormeye basliyor ve zamanla kendine geliyor. sag gozu icin once ucte birini kaybettigi goz kapagini yerine getiriyorlar, sonrasinda kornea nakli icin doku vs restorasyon tedavisi goruyor. en sonunda da kornea nakil ediliyor.

    zamaninda kornea hasarindan dolayi %85 gorme kaybi yasayip bir yila yakin tek gozu kapali gecen bir olarak sunu soyleyebilirim ki gayet futbol oynar. su an %60 civarinda goruyorum ve beyin bir sekilde diger gozle ortalama bir goruntu sunuyor. sadece zamanla diger gozu bozulacak ama dedigim gibi futbol oynayamaz gibi bir durum soz konusu degil. yalniz su an, tam duzelmeden, eskisi gibi olamayacaktir. ayrica alismasi da zaman alir buyuk ihtimalle.

    bu arada klup tum masraflari karsilamis, bunu zaten biliyorduk sanirim. ancak, bu durum cok normal bir seymis gibi cok kisa bahsedilmis. baska bir kulup sozlesmesini fesh ederdi bana kalirsa. bunu soylememisler.

    edit: oyuncu11790 uyardi, muhtemel açı/gorme kaybindan dolayi ani hareketlenmeler ve pozisyon almada sorun yasayacak gibi. topsuz oyunda belki yine idare eder ama ikili mucadeleler ve gelisen ataklarda hatalar olasi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın