resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1909
    --- alıntı ---

    okan buruk: "galatasaray bu durumu hak etmiyor. galatasaray ile kimse alay edemez. görev verildiği takdirde bu yükün altına girmeye hazırım. haber bekliyorum. oğlum da galatasaray'a gitmemi çok istiyor."

    --- alıntı ---

    tv100/varodası

    alıntıdaki cümleleri kendisinin söylediğini düşünmüyorum. söylediyse bile aile içinde arkadaş ortamında söylenmiş bir söz olabilir. galatasaray'ın başında aktif olarak görevde olan bir teknik direktör mevcutken kimse böyle bir demeç vermez.

    edit: var odası yayına şu an hızlıca bir baktım, oğuz altay'ın kendisiyle bire bir olarak konuştuğunu söylemiş ertem şener, okan buruk'u da yayına davet etmişler. tamamen izledikten sonra detayları bu entrye girmeye çalışacağım.

    edit2: merak edenler için yayından bir kesit aldım, oğuz altay'ın dediğine göre "göreve hazırım, bekliyorum." demiş okan hoca.

    https://streamable.com/qnaryp

    edit3: yayının devamındaki iddialara göre burak elmas okan buruk ile çalışmayı kesinlikle düşünmediğini, görevde olduğu sürece böyle bir şey olamayacağını söylemiş. bu zaten fatih terim'in gönderildiği günden beri iddia edilen bir şey, ne kadar doğru bilemiyorum. doğru olsa bile mecbur kalıp okan buruk'a gidebilirler. seçim dönemi boyunca fatih terim'in adını ağızlarından düşürmemişlerdi, hocamızın ve projenin sonuna kadar arkasındayız açıklamasından 3 gün sonra hocayı göndermişlerdi. sayın başkan futbolda 24 saat içinde bile bir çok şeyin değişebileceğini söylemişti.

    yeni hoca okan buruk mu olur, bülent korkmaz mı, başka bir isim mi bilemiyorum ancak domenec torrent'in 12 şubat 2022 galatasaray kayserispor maçında son maçına çıktığını düşünüyorum. hafta içi ayrılık haberini alacağımızı ön görüyorum.

    göztepe-rize-konya-beşiktaş fikstürüne domenec torrent ile girme riskini alabileceklerine inanmak istemiyorum. bu dört maçta puan alabileceğimiz bir maç yok bence. beşiktaş maçı mart ayının ortası, mali genel kurulun hemen öncesi. 0/4 yaptığımız durumda bu takım dört maç sonunda muhtemelen 16. veya 17. sırada olur, bu şekilde mali genel kurula gitmelerinin sonu çift ibrasızlık olarak geri döner. kendilerini kurtarmak için her şeyi yapacaklarını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın