resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1879
    burak elmas galatasaray başkanı olduğu sürece galatasaray'ın teknik direktörü olacağını zannetmiyorum. okan buruk'un galatasaray'dan ayrılış sürecinde burak elmas futboldan sorumlu yöneticiydi.

    sadece burak elmas değil, tribünde uzun yıllardır yer alan bir çok abinin de okan'ın bu kulübün kapısından içeriye girmemesi gerektiğini söylediklerini duydum.

    z kuşağı taraftar için okan buruk'un galatasaray teknik direktörü olmasında bir sorun yok gibi görünüyor, benim yaşım 22, ayrılış sürecini ben de hatırlamıyorum. takımın başına getirilirse neden getirdiniz diye yangın çıkarmam ancak o dönemlere canlı olarak tribünde şahit olmuş büyüklerimi de anlayışla karşılıyorum.

    bir diğer açıdan baktığımızda da yaşanan o olayların üstüne okan buruk zaten kariyerinin son döneminde galatasaray formasını giydi. taraftarın büyük çoğunluğunun 2. dönemiyle birlikte barıştığını düşünüyorum ancak eski hesapları hala kapatmayanlar da var elbet.

    ben kendisinin teknik direktörlüğüne sıcak bakıyorum, olmaması gerektiğini düşünenlere de anlayışla karşılıyorum. ancak kısa vadede gerçekleşeceğini de düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın