resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1869
    galatasaray'ın başında olmayı mevcut adaylar arasında en fazla hakeden isim. gerçi mevcut adaylar arasında mı onu da bilmiyorum ama benim isteğim kendisinin antrenörümüz olması.

    galatasaray 3 senedir kupa kazanamıyor, galatasaray 2021-22 sezonunda ciddi ciddi küme düşme korkusu yaşıyor, galatasaray'ın yok yere harcadığı çok büyük bir para var "yatırım" adı altında. atacak kurşun kaldı mı, orası da şüpheli. seneye bankalar birliği anlaşması başımızda olacak, hapsolmuş durumdayız. bu şartlarda pragmatist olmaz ise daha tribünlerde çok maçtan sonra disko tezahüratı yapılır.

    yeni bir yönetim, yeni bir hoca ve imkanlar doğrultusunda yeni bir kadro. galatasaray en kötü bir türkiye kupası koymalı müzesine önümüzdeki sene, fenerbahçeleşiyoruz göz göre göre.

    2001 yılında ayrılık süreci bazı kesimler tarafından kabul görmüyor olabilir ki okan'ın yaptığının açıklaması yok. takım şampiyonluğa giderken takıma el freni olarak olası 6 senelik şampiyonluğa engel koydu belki emre-okan ikilisi. herkesten fatih terim gibi, bülent korkmaz gibi galatasaray efsanesi olmayı beklememeliyiz, hataları olacaktır insanların. oyuncu olarak yaptığı hataları hoca olarak kapatır, kazanan galatasaray olur. ligi de, bu camiayı da her şeyi biliyor kendisi. söylenene de göre de galatasaray taraftarı kendisi.

    uzunca bir süredir takım çalıştırmıyor ve görünen o ki galatasaray'ı bekliyor. dilerim mantıklı tercih yapılır ve kendisi takımımızın başına geçer. çektiğimiz acı 2021-22 sezonunda tavan yaptı. dibi görmüşüzdür diye umut ediyorum, bizi ve takımı kaldırma şansı okan buruk'a verilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın