resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1864
    kendisinin yerinde ben de olsam galatasaray'ı 1 sene de 2 sene de 3 sene de beklerdim. kesinlikle doğru bir taktik uyguluyor ve açık bir şekilde galatasaray görevini bekliyor. er ya da geç şekilde de göreve geleceğini düşünüyorum. burak elmas bunun önünde bir engelse, bu engelin çok da uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. dolayısıyla sen galatasaray'ı, biz de seni bekliyoruz okan hocam.

    bununla birlikte iki konuya daha değinmek gerekiyor.

    1) zamanında hata yaptığından sıkça bahsediliyor. bu konuda; olabilir gençtir, cahildir, belki arkadaş kurbanıdır demek zorundayız artık. zira galatasaray'ın şu anki durumu, kin tutmayı gerektirecek bir durum değil. zaman, realist ve mantıklı davranma zamanı.

    2) burak elmas kendisiyle çalışmaz deniyor. bu tip konularla ilgili olarak da daha önce olmaz denen birçok şey oldu. en yakın tarihte fatih terim dursun özbek gibi bir başkan ile çalışmaz dendi ama fatih terim esasında dursun özbek'in teklifini kabul ederek 4. dönemine başlamaya karar vermişti. özetle söz konusu galatasaray ise menfaatler bazen bir kenara konabilir. bu konuda menfaatini bir kenara koyması gereken çapsız yönetimimiz olsa da, bir yerde buna mecbur kalacaklarını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın