resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20496
    manasını sadece kendisinin bildiği cümlelerle atar gider yapan göbekli futbolcu eskisi kişilik.

    sahaya çıkıp mücadele vereceğine sosyal medyadan açıklama kasan kaptan olur mu ya? galatasaray'da olur. kendisini arda turan yapan bu camiaya yaptığı türlü saygısızlık yetmemiş gibi, bu camia sayesinde arda turan olmamış gibi, yaşattığın türlü rezilliğin ardından bir el öptün ve zorla kendini 'içeriye' aldırdın. ilk geldiğinde sustun, 'ben 66 numarayım', 'eski kocakafa geri geldi' algısı oluşturmaya çalıştın. ilk başlarda performansın da fena değildi, sahada iyi niyetliydin. sonra sakatlık falan filan işte. en son da koca göbeğin çıktı sahaya.

    bak arkadaş, senin en sevmediğim huyun; takım kötü gittiğinde herkesten kolay vazgeçiyorsun. en önce sen salıyorsun ipin ucunu. biz bunu o rezil sezonda da gördük. işte bu yüzden sen kaptan değilsin, olamazsın. sen kerem'in 'özgüvenimiz azaldı' cümlesini kurduğu yerde takımı toparlamak yerine instagram'dan kendini eleme turları şifreli kanaldan izlenen kupaların sahibi ve galatasaray'a 13 milyon euro kazandıran adam olarak anlatıyorsun. işte bu yüzden sen hiçbir zaman bu takımda ne efsane futbolcu ne de büyük kaptan olarak anılacaksın.

    acı ama gerçek. türlü statü edinsen de, dünyanın parasını kazansan da, şatafat içinde yaşasan da o varoşluk senin içindeyse ne yapsan boş. biz senin barça'da oynamanı beklerken sen çıkıp 'türkiye'de dolar düşmeli' diyordun. kendini o kadar önemli görüyordun ki arda turan gibisi 100 yılda bir gelir diyordun kendi kendine, bizim dememize müsaade etmeden. işte sırf bu çiğlikler yüzünden sen sadece arda'sın. arda turan'sın. bitti gitti. bu seneden sonra hayırlısıyla senin yerin survivor. olmadı üçüncü sınıf tartışma programları. artık bizi sal arda. kendine yakıştırdığın tüm sıfatlarla birlikte bir rahat bırak galatasaray'ı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın