• 48
    2022 mart ayında yapılacak olan mali genel kurulda olması beklenen durum.

    çifte ibrasızlık olmadan, idari yönden ibra etmemek sadece tüzük gereğidir. hukukta bir karşılığı yok, mahkeme kararı ile geri döndürüldüğünü gördüğümüz kulüp içi oylama çeşididir.

    mali yönden ibra edilmeseler güçlü kanıtlarla ibra etmemeleri gerek, açıkça çalıyor bunlar demektir.

    bir taraftar olarak ibra etmeyeceğini söyleyen kulüp üyelerine saygı duymakla beraber bu açıklamaların şov amacı taşıdığını düşünüyorum. twitter'da uzun uzun metinlerle ibra etmeyeceğim yazan üyeler var ama mali yönden mi idari yönden mi belirten yok. idari ibrasızlığın mahkeme ile iptal edileceğini, mahkemenin karara tedbir koyacağını ve mevcut yönetimin görevini sürdüreceği bariz, zaten emsal kararlar iade-i itibar sebebiyle ile çıkmıştı. üyeler benden daha iyi biliyorlar bu süreçleri. şov olduğunu düşünmemin sebebi de bu. siz ibrasızlık şovunuzu yapacaksınız diye kulübü yine mahkemelerde mi süründüreceğiz?

    çarşaf çarşaf ibra etmeyeceğim çığırtkanlığı yerine, yanılmıyorsam tüzük gereği 2000 imza ile seçime gidilebiliyor. gerekli organizasyonu yapıp erken seçimi zorlasalar daha samimi bulurum. ya imza ile erken seçim olacak ya da daha kestirme yoldan yönetim içindeki gerçek galatasaray'lı 6-7 üye istifa edip yönetimi düşürüp olağanüstü genel kurul'un yolunu açacaklar, başka yol yok. yönetim kurulu üyelerinin istifa edip düşük başkan ünvanıyla zorunlu seçime gidip kulübe veda etmesi b.e isimli şahsa yakışır. daö abisiyle emlak konut ziyaretleri yerine giresun yaylalarına çıkarlar.

    düzenleme: imla ve ekleme.

    (bkz: burak elmas istifa)
App Store'dan indirin Google Play'den alın