• 711
    2021-2022 sezonunun başından itibaren nitelik ve nicelik olarak yetersiz olduğu belli olan bölge. bu konuda şu ana kadar tek bir transfer* yapılacak gibi duruyor o da 6 numara için ve kendisi sezon sonuna kadar kiralık. 8 numara için tek görüşülen kişiyi* beşiktaş kulübü kendi rotasyonuna bile dahil etmeden çaykur rizespor'a yolladı. 8 numara için hiçbir alternatif konuşulmuyor, demek ki bakılmamış. zaten yabancı alacaksak yer de yok. bunun üstüne aytaç kara'nın göztepe'ye kiralık gideceği konuşuluyor. yani halihazırda eksik olan bölgeden bir oyuncu daha kaybedeceğiz.

    sonuç olarak ara transfer dönemin öncesinde bu bölgeye hiçbir hazırlık yapılmamış, diğer pozisyonlara* yapılan yabancı eklemeleriyle orta saha derinliğinin artmasının önüne geçilmiş, üstüne eldeki yerli rotasyon oyuncusu yollanıyor. gelecek yaz transfer döneminde yeniden orta saha aranacak, bu takım en son ne zaman iki sezon üst üste aynı orta saha tandemiyle oynadı hatırlamıyorum. neresinden tutsam elimde kalan bir kadro planlaması, vallahi tebrikler.

    edit: gustavo assunçao'yu unutmuşum, orta sahadan rotasyonunda eksilen bir oyuncu daha. nicelik olarak ekside kapatacağız bu gidişle. gerçi kendisini zaten bir kere sahada görebildik...
App Store'dan indirin Google Play'den alın