• 712
    çarkın bir dişlisi. çarkın ortak amacı da galatasaray düşmanlığı. sebebi ne? piyon olmayı ya da ali, ahmet, nihat vs. gibi piyonlarla çalışmayı burak elmas’a kadar reddetmek... burak elmas aziz’in yirmi senede yıpratmayı geçtim saldırılarıyla güçlendirdiği kulübümüzü rizespor’un saldırabileceği bir konuma düşürmüştür.
    galatasaray şu an çevrelenmiş durumda, soğuk savaş taktikleridir bunlar. afganistan sovyetler’e karşı nasıl direnebildi? afganistan’ı kim finanse etti? irticanın her yeri sardığı gibi türk futbolunu da sarmasına bjk ve fb gibi kulüpler galatasaray düşmanlıkları yüzünden ses çıkartmıyorlar. ulan yıldırım ve nihat gibi iki adam art arda federasyon başkanı oldu. böyle bir rezillik dünya üzerinde nerede oldu daha önce? galatasaray yapısı itibariyle birilerinin kuyruğuna fena basıyor. burak denen adamla içten bitirdiler işi, tıpkı rusya’da boris yeltsin denen yiyicinin adeta atanarak sovyetler’den sonra başa gelmesi gibi.

    not: sosyalist değilim, gayrı nizami harp ile ilgili okumayı sevdiğim için bu örnek bana aşırı uygun geldi. galatasaray ve sovyetler’i yapısal olarak benzetmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın