resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3629
    az evvel ajans 1905 yayınında kadir çetinçalı ve süleyman rodop'un sorularını yanıtlayan eski başkan. satır başlarıyla şunları söyledi:

    - burak elmas yönetimi kesinlikle ibra edilmeme gibi bir durumla karşılaşmamalı. ibra edilmeme sadece çalma çırpma gibi bir durum yaşanırsa olmalı.

    - kulüp birlik beraberlik içinde olmalı ve akıl mantık ile yönetilmeli bu şekilde düzlüğe çıkılır.

    - takım komple genç futbolculardan kurulmamalıydı. geçen sene averajla şampiyonluğu kaçıran takım başarılı bir takımdı komple değiştirmek yerine o takım aşama aşama gençleştirilmeliydi.

    - bize yapılanlardan ötürü sadece seçimlerde oy kullanma hakkımı kullanmak için başkanlık seçimlerine katılıyorum bunun dışındaki toplantılara katılmıyorum.

    - benden sonra gelen bir başkan hariç bütün başkanlarla istişare ettim.( o başkan sanırım ünal aysal ) bizden sonra gelen ünal bey nasıl olduysa hiçbir yönetim tecrübesi olmadan bir sene içersinde seçilip başkan oldu.

    - hocanın gönderilişi ile ilgili benim bir şey söylememe gerek yok zaten şu anki puan durumu belli ediyor. bu durumla ilgili tasarruf başkana aittir ve kararına saygı duyulmalıdır.

    - mhk ve federasyonla ilgili görüşüm yok bir şey göremiyorum. olayların içinde değilim yorum yaparsam nihat özdemir'e haksızlık eksiklerini söylemezsem kulüplere haksızlık ederim. kulübün içinde değilim şu an.

    son olarak önümüzdeki seçimlerde aday olmayacakmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın