• 340
    ben bu planlamada hala 1.5 üstü vereceğimiz her futbolcuya karşıyım. galatasaray bir maaş kriteri koyduysa bunu şöyledir böyledir diye aşmamalı.
    o sebepten hala fatih hocanın istediği ama alınmadığı söylenen berghuis, ghezzal, rosier, elneny gibi adamlara karşıyım. çünkü rosier'in 1.5-2 arası maaşını kenara bırakırsak geri kalanlar 2.5-3'ten aşağı gelmiyor zaten.
    bu maaşları geçersek bu sefer yıllardır olan "galatasaray yüksek maaş verir" goygoyu devam edecek, her istenen adam kapıyı 2'den açacak.

    eğer yaşı geçmiş bir futbolcu alınacaksa da bu futbolcu çok cüzi bir maaş almalı ve sözleşme süresi normal olmalı. misal elneny 29 yaşında, bu adama 2.5 milyon eurodan 4 yıl verirsek bu sene olmasa da iki sene sonra patlayacağız.

    kısacası kim transfer yapıyorsa genç olmasa bile cüzi maaşlı futbolcu yapmaya devam etmeli. bizi bitiren yaşlı, genç ayrımı değil verdigimiz maaşlar.
    maaşların bizi nasıl bitirdiğini görmek isteyen son 10 senemizin finansal tablolarına baksın.

    bu planlama dahilinde anadolu takımlarının bulduğu tarzda futbolcular bile bulamıyorsak o zaman gerekli departmanları anadolu takımı departmanları ile değiştirelim. millet bedava adam bulup 5 milyon değere ulaştırıyor, biz 4-5 milyon euro altında bonservis vermiyoruz ya da ucuz adam bulursak hayvani maaş veriyoruz. sonraki yönetim gelip "çok maaş veriyoruz :(" diye ağlıyor ardından aynı maaşı kendi veriyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın