resim
Luís Filipe Hipólito Reis Pedrosa Campos
Görev:Stratejik Danışman
Takım:Paris SG
Yaş:59
Uyruk:Portekiz
  • 75
    --- alıntı ---

    socut ekibini acilen değiştirin. nelsson, morutan ve cicaldau'nun transferlerini anlamlandırmadım. transfer için herhangi doğru bir veri yok.

    torrent'in teknik direrktör olarak seçilmesinin açıklaması bence yeterli değil. anladığım sadece guardiola'nın yanında çalışması yüzünden teknik direktör seçildiği.

    galatasaray'ın teknik direktörü daha genç olmalı. futbol dünyası 50 yaş ve üstü teknik direktörleri artık yaşlı kabul ediliyor. torrent hem yaşlı, hem tecürbesiz.

    bilim futbolun içinde olsun istiyorsunuz. ancak tüm teknik adamlar bilimi futbolun içine sokuyor. size türk kanını anlayabilecek bir ruh lazım.

    zeki çelik, burak yılmaz ve yusuf yazıcı'yla çalıştım. türkiye ligi'ni de iyi tanıyorum. türk futbolcuları da. sadece bilim ve taktikle başarıyı anlatamazsınız.

    uzun vadeli planlar yapın. bu planları taraftara çok iyi anlatın. ancak "gençleşme porjesine" başlamışken teknik direktörün ilk zorlukta gönderilmesi doğru bir hamle olmamış. benim sportif direktörlüğümde böyle bir değişikliğe izin vermezdim.
    (fotospor)
    --- alıntı ---

    galatasaray'daki sorunları birkaç saatte çözmüş. çözen kişiden kastım campos değil, yazıyı yazan arkadaş yanlış olmasın. türk kanını bilen birisi lazımmış, 50 yaş üstü yaşlı kabul ediliyormuş da torrent buna rağmen tecrübesizmiş, sırf guardiola'nın yanında olduğu için teknik adam seçilmesi yanlışmış, nelsson, morutan ve cicaldau çöpmüş de scout ekibi kovulmalıymış(en komik kısmı burası). buna inanan arkadaşlar için ankara'da sarayım mevcut, 2 tavuk dönere bırakabilirim. bir türk'ün yazdığı çok belli olan bu yazıyı campos'un raporu olarak paylaşan kimse lütfen sallamasyon bilgilerini/hayal gücü yeteneklerini daha inandırıcı aktarsın. bir öğrenemediniz uydurmayı kardeşim, 40 yıldır aynı amatörlük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın