• 59
    daha kötüsü olan taylan antalyalı emre kılınç younes belhanda üçlüsü ile her türlü çirkefliğe rağmen şampiyonluğu bir golle kaçırmış takımın mevcut orta sahasıdır.

    fatih terim varken sırf terim düşmanlığından hakem eleştirmeyelim, biz ne oynuyoruz ki, transfer yapmayalım, 25 milyon euro harcadık gibi algı operasyonlarıyla hocayı yemek uğruna galatasaray'ı harcadınız, yediniz. hoca gitti belki gözünüz açılır dedik ama nafile şimdi de enkaz edebiyatı yaparak yeni algı kurmaya başladınız. bu kadro avrupa liginde ölüm grubundan namağlup lider çıkan kadronun birebir aynısı. bu kadroya enkaz diyenler 96-2000 arası dominasyonumuzu fetöye bağlayıp sonundaki uefa kupasını nasıl açıklayacağı konusunda kıvranıp duranlara benziyor. bu takım 10 maç doğranıyor beyler alo varmı sesimizi duyan? oyuncular ağzını açtığı an, en ufak sertlikte kart görüyor. adamlarda ne psikoloji bıraktılar, ne moral, ne motivasyon! fenerbahçe maçı 3 puan, altay maçı 2 puan, başakşehir maçı 2 puan, sivas maçı 3 puan, hatay maçı 3 puan, kasımpaşa maçı en kötü 1 puan... daha penaltımız verilmeyen malatyaspor ve karagümrük maçlarını saymıyorum bile... en az 14 puanın açık açık zapt edilmiş gelmiş sistem yok, kadro enkaz diye boş yaparsınız anca. alın şimdi size sistem! iyi yaptığımız ne varsa yok oldu bunlar sayesinde. oyuncular haklı penaltıda itirazı geçtim kendini yere bırakmaktan korkar hale gelmiş.

    hani o yakıp yıkan galatasaray taraftarı? neredesiniz? 7 maç ses etmeyip terim gittikten sonra açıklama yaptınız hakem hatalarına karşı? işe yaradı mı bari. çok beklersiniz...

    yönetime bir şey söylemeye gerek yok inşallah ilk genel kurulda çift ibrasızlık yedikten sonra defolup gideceksiniz. acun'a borçlu olduğunuz dedikoduları dolaşıyor zaten artık ali koç'un yanında işe mi başlarsınız, nihat abinizin inşaatına malzeme mi taşırsınız ne haliniz varsa görün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın