resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 12907
    muslera'nın futbolu galatasaray'da bırakması gerekiyor. galatasaray'a bu kafada yöneticiler olduğu sürece hem karakter, hem de futboluyla bir daha böyle futbolcu zor gelir. galatasaray'ı en iyi temsil eden belki de tek isim. feghouli'nin maaşı bu kadar konuşulmuyor. bu adam fatih hocanın son dönem başarılarının baş mimarıdır. 4. yıldızın alınmasının nedenidir.

    bu arada şuan kötü dediğiniz muslera gibi bir kaleci yok süper lig takımlarında.. trabzonspor'a sana muslera'yı veriyoruz deseler, trabzon halkı sokakları karnaval havasına çevirir. fener'e gitse muslera, ali koç en az 10 sene başkanlığı garanti altına alır. beşiktaş'a muslera göz kırpsa ülkede tiner satışları patlar, tiner kalmaz.

    bir de bu sene uefa gruplarında da efsane oynamasına rağmen, takımın geri pas hastalığı yüzünden goller yedi diye sürekli bir algı kastınız. ilahi adalet size ismail çipeyi verdi, böyle bir nankörlük olamaz alın bakın görün dedi. hala akıllanmadınız, hala daha yok satılsın yok edilsin. ismail çipe kötü kimi alacağız okan koçuk mu ilaç olacak? muslera'nın eksikliğini okan koçuk sayesinde hissetmeyeceğiz diye düşünenler varsa de gea gelse muslera'nın yerini tutamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın