resim
Nestor El Maestro
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:İngiltere
  • 26
    ligin belki de en kötü kadrosunu aldıktan sonra çok yavaştan toparlayıp, şanssız birkaç maç verip sonunda forma girmiş hoca. aslen sırptır ve ismi nikola jevtic'tir. el maestro gerçek soyadı değil, ve hatta ona verilen bir lakap bile değildir. kendi anlattığı şekilde isminin hikayesi şu:

    "sırbistan'dan kaçtıktan sonra ingiltere'ye doksanlarda yerleştik ve ben ismimden çok utanıyordum. o dönem televizyonlarda hep savaş suçlusu olarak slobodan milosevic'i gösterirlerdi ve ben adımın sonunda -ic olmasını istemiyordum. 17 yaşımda ismimi john smith gibi ingiliz duyulan bir isme çevirdim. fakat hızla fark ettim ki ebeveynlerim doğru düzgün ingilizce konuşamıyorken çok sahte ve salak duruyordum. 18 yaşımdayken ilk ismim olan nestor'a geri döndüm, fakat o zamanlar kulağıma çok havalı gelen el maestro'yu soyadım olarak seçtim. şimdi jevtic olduğumdan daha uzun bir süredir el maestro'yum."

    15. hafta civarı bu adamın karakterine ve sonuç getirmese de oynattığı psikopat pres futboluna acayip hayran olmuştum. kadro düzelmeden (nwobodo fena değil ama inanılmaz kötüler) avrupa vs zorlayamaz ama ya kulüp efsanesi olur, ya da avrupa'dan bir teklif alıp çok ilginç bir menajerlik kariyerine başlayabilir. karakteri müthiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın