• 29669
    2 hafta öncesine kadar "kadro harika, fatih terim oynatamıyor"du. bir allahın kulu bile kadromuz kötü demeye korkuyordu. neden? çünkü terim'i eleştiremem o zaman diye düşünüyorlardı. peki şimdi? kadromuz çok kötü, planlama rezalet oldu birden.

    e arkadaş ben 2 senedir yazıyorum bunu, üstelik her yazının içinde de transferler sebebiyle hocayı suçlarken bana mesaj atıp "hocayı aklamak için kadro kötü hikayesi anlatma" diyenler vardı. nasılmış hikaye? beğendiniz mi?

    ben domenec'i de eleştirmeyeceğim. ortasahaya değil alpaslan-pva, diagne-çipe ikilisi ile de çıksa eleştirmeyeceğim. kriter belli kardeşim, bu takıma en az 5-6 oyuncu lazım. 3747484 defa yazdım, yine yazıyorum, transfer lazım, doğru transfer lazım. ideal kadromuz vasat, üstüne eksikler olunca ultra kalitesiz bir takım haline dönüşüyoruz. bir an önce transfere odaklanıp en kötü ama en kötü 4 tane kalitesi belli adam almamız lazım. bu saatten sonra genç oyuncu ile zaman kaybedemeyiz; tecrübeli, direk katkı verecek adam lazım bize.

    geçen hafta bu lig bu taraftarın kafasına vura vura bu kadronun ne kadar kötü ve kalitesiz olduğunu öğretecek demiştim. lig beni yanıltmıyor işlerini yapıyorlar, görüyorum ki taraftar da asıl problemin kadroda olduğunu görmeye başlıyor. bu iyiye işaret. öğreniyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın