resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 12889
    2011 yazında galatasaray’a gelmesiyle birlikte takımımızın 2001-2011 arasındaki karanlık dönemi değiştiren en önemli faktörlerden biri olmuş, tüm takım taraftarlarının sevdiği ve saygı duyduğu, sayısız başarılı maç, kazandığı kupalarda yüksek pay sahibi, takımın sembol ismi olmuş, çocuk kalecilerin idol olarak belirlediği efsanemiz.
    2021-2022 sezonuna çok kötü başlamış ve o şekilde devam ettirmiş olması, onun her zaman kötü olacağı anlamına gelmez. kendisi hakkında aralık ayının başında yazdığım entry en ofsaytlarda duruyor:
    (bkz: #3289479)
    sakatlanana kadar da hala öyle düşünüyordum ancak ismail çipe’yi gördükten sonra şunu net olarak söyleyebilirim ki bir eline allah göstermesin bir şey olsa ve tek elle maça çıksa ismail’den çok daha iyi performans gösterir.
    sakatlandıktan sonra nasıl döner bilemem. umarım eski ve bizim bildiğimiz muslera olarak döner. zira kalecilik mevkisinde 40 yaşında ve hatta üstünde örnekler çok var. ama sakatlık mevzusu sıkıntı.
    galatasaray’a kazandırdıkları ve galatasaray’ın muslera’ya kazandırdığı şeyler çok fazla. umarım saçma sapan bir şekilde veda etmeyiz. buna gerçekten çok üzülürüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın