resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 12887
    galatasaraydan gönderileceğine ilişkin haber, türlü şaklabanlıkların döndüğü, 10 haberin 11 inin yalan çıktığı, tamamen reyting alalım sa nasıl alırsak alalım kafasında olan, daha iki üç ay öncesinde birbirlerine bardak fırlatıp üstüne yürüyen yorumculara sahip olan bir televizyon programında verilmiştir. bu programı ve programı sunan adamı, tüm galatasaraylılar iyi bilir.

    ne kadar çok seviyoruz ortalığı yangın yerine çevirmeyi. muslera bu takımın birinci kaptanıdır. yeri geldi bandajlı parmaklarla karısının diktiği özel eldivenle oynadı, yeri geldi diz sakatlığı geçirdiği maçı tamamladı yeri geldi ipten aldı yeri geldi şampiyonluk kazandırdı. bu adam olmasaydı geçen sene şampiyonlar liginde psg ve real maçlarında bjk'nin rekoruna ortak olmuştuk.

    azıcık aklı olan adam böyle bir düşüncesi varsa bile bunu gidipte oğuz altaya söylemez. muslera sezon sonu gidiyormuşta yerine kaleci bakıyormuşuz. ha gidebilir nasıl gidebilir muslera zaten daha önce de demişti futbolu uruguaydaki takımda bırakmak istediğini. sezon sonu gelir der ki arkadaşlar bana müsaade. zaten ekonominiz iyi değil, benim de gördüklerimden ve sakatlıklardan dolayı futbol oynama hevesim kaçtı, ben köyüme dönüp futbolu bırakıcam. o zamanda hayhay paşam der omuzlarda göndeririz.

    edit: galatasaraya hizmet veren gelmiş geçmiş hagiden sonraki en iyi yabancı oyuncusudur kendisi benim gözümde. emekleri de hakkı da ödenmez. yauv kendisine yılda 4 milyon avro para verdik ödedik işte allah allaah diyen arkadaşlar olacaktır. kendisi kariyer zirvesinde avrupa yapmak istese her türlü yapar bu paraları da her şekilde kazanırdı. kazanmasa bile 4 milyon euro alıp türkiyede bu iğrenç futbol iklimimde yaşayacağına 2 milyon paund alır premier league de babalar gibi topunu oynardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın