• 375
    öncelikle eski futbolcumuz ahmet çalık'ın mekanı cennet olsun.

    "allah kerim, fatih terim" diyenlerdenim çok uzun zamandır da böyleydi. ancak son dönemlerdeki formsuzluk, kondisyonsuzluk görüntüsü sonrası artık efsanevi bir kutlama ile emekli edilmesini kabul etmiştim. #3300135

    nitekim; torrent'in galatasaray'ı götüreceği bir mesafe var, maalesef fatih terim'in götüremediği. fatih terim galatasaray'larında ilk geldiği dönemler olan ama sonra eriyen bir kondisyon eksikliği mevcuttu. bu yıl özelinde özellikle dikkat ettim, genç kadro önce çok uzun zamanlar yorulmadı ama oyunu tutabilecek kadar sakin kalamadığımız için erken yenilen goller sonrası o yorgunluk mental olarak döndü ve sonra da formsuzluk olarak yansıdı.

    zor bir maç ama dakikalar ilerledikçe hatayspor'un aleyhine bir tablo oluşmaya başlayacaktır çünkü torrent'in full çift antrenmanla takıma kondisyon yüklediğini ve geçmişinde de çalıştırdığı takımların kondisyon gücü yüksek olduğunu biliyorum.

    kerem'e ayrıca bir parantez açmak da gerekiyor bence: çok geç kaldı. milli takım'da da çok önceden yapmasını beklediğim vuruş türüne yeni başladı. evet mükemmel bir gol ama anahtarı: çalışma, çalışma, çalışma. hafta içi bu konuda özellikle şut çalıştığını biliyorum kerem'in.

    hakem hakkında birşey yazamıyorum, maçın içerisinde değil pek. zaten çok uzun zamandır türk hakemleri çok formsuz. herkes şikayetçi.

    tanım: premiere lig maçı tadında bir maç olmakla beraber ikinci yarıda da goller olacağını bekliyorum, özetle de hızlı kaçan maçı alacaktır. vurduğumuz gol olsün galatasaray'ım.

    edit: ağır hakem grubu şaibesi içeren tiyatro izlemişiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın