• 1233
    haklarındaki iddialar zaten korkunç seviyelerdeyken üzerine geçmişte attıkları tweetler sebebiyle gündemden düşmemekte olan yönetim.

    istifa etmeliler. galatasaray spor kulübü, yönetim kurulunun bu tarz rezillikleri ile gündemde olacağı bir kulüp değil. kaldı ki, istifa etmeleri gerekliliği fatih terim ile yaşanan olaylarla başlayan bir durum değil. spor kulübü yönetme işini beceremediler. şu sıralar gündemde olmalarının sebebi olan twitter'da atıp tutmak kadar kolay olmadığını anlamışlardır. başkanlık makamının hiyerarşik olarak altında yer alması gereken teknik direktörlük makamını pratikte önce kendilerinin üstünde konumlandırdıkları yetmedi, ipleri ellerine alma işini de yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.

    fatih hoca'nın artık gitme vakti gelmişti. yapılanma adımını sezon başında hepimiz destekledik, en hoca karşıtı olanlar dahi gençleşmenin gerekliliği hakkında olumsuz düşünmedi, ki olumsuz düşünülebilecek bir konu zaten değil. yalnız fatih hoca, yapılanma sırasında ne taraftar ne yönetim tarafından yarı yolda bırakılmadı. kendisi taraftar nezdinde kulübün en çok krediye sahip ismi olduğu halde transfer sezonu öncesinde yolların ayrılması gerekliydi. şampiyonluk yarışına girmiş ve averajla kaybetmiş olmamız takımın ne kadar rezalet bir durumda olduğunu taraftara unutturdu genellikle. 3 yıllık yapılanma için kendisine sabır göstermeyi hak edecek bir oyun planı gösteremedi geçtiğimiz sezonlarda. sadece ama sadece kendisinin fatih terim olması bir şansı daha hak etti. ve bu sezon da kısır oyunumuz devam etti.

    yönetim, fatih hoca ile yolların ayrılması konusunda oldukça geç kalmakla beraber bu işi yapma şekliyle de kaos ortamı oluşturdu. seçim sonrası tutulamayan uçuk vaatler, bahsedilen büyük sponsorluklardan sonra stat sponsorluğu konusunu batırmaları gibi şeyler, ki erden timur müthiş bir galatasaraylı olmasa bu anlaşmayı bile beceremeyeceklerdi, ve fatih hoca olayını idare edememeleri kendilerinin imajını yerle bir etmekle kalmayıp makamlarını terk etmeleri gerekliliğini göstermektedir. aklı başında galatasaray taraftarı bugüne kadar hem hocanın gitmesi gerektiğini hem de yönetimin istifasının gerektiğini iddia etmişti. sırada kendileri var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın