• 6909
    galatasaray taraftarı olduğunu iddia edenler, şu anda galatasaray'a, galatasaray düşmanlarından daha fazla zarar veriyor ve bunun tek nedeni, intikam. galatasaray için değil, intikam için. yazık, gerçekten çok yazık.

    bu kişilerin isimleri bugün çıkmadı ortaya, listeler belliyken neredeydiniz? bu kulüpte herkesin, neden bir ajandası var? kayıtsız şartsız galatasaray diyen, 3 5 kişi kalmışız gibi hissediyorum. allah sonumuzu hayretsin.

    şimdiki yazacaklarım, bu yönetimden bağımsızdır, kulübü sosyal medyadan yönetebileceğini zanneden 3 5 zibidi, seçim dönemlerinde ciddiye alındığını hissettiği için sürekli seçim isteyen 3 5 yıkık, ibrasızlığı her fırsatta kullanıp, yönetim düşüren 3 5 egoist yüzünden yönetecek insan bulamıyor bu camia. son yönetimlerin çapları ortada. bu durumdan rahatsız olan genel kurul üyelerimizin bazıları, kariyerlerinde başarılı bir çok galatasaraylının, ali sabancı gibi, başkan olmamak için, bunlara yem olmamak için, aidat ödemedikleri belirtiyor clubhouse ve benzeri yerlerde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın