resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 381
    fatih terim ayrılığının doğuracağı sonuçları defaatle söyledik ve hatta hep birlikte defalarca yaşadık. öyle bir challenge kabul etti ki buradan çıkarsa çok sevilir gerisi kendine kalmış. galatasaray taraftarı sözlükten ibaret değil, kendisine sosyal medyada yapılanları, söylenenleri kesinlikle doğru bulmuyorum ve fatih hocayı çok sevmeme rağmen gidişini kesinlikle kendisine bağlamıyorum çünkü mantıksız. muhtemelen mancini’de yaptığımız hataları yine yapacağız.

    artık sahne kendisinin. taraftarın terim tezahüratı yapmasını da kaldıracak, basın mensuplarının saçma sapan sorularını da… taktik ve teknik yönden ne kadar iyi olursa olsun iletişim becerisi, adam yönetimi test edilecek. üstesinden gelirse ne ala galatasaray’ımıza hayırlı olsun, gelemezse geçmiş olsun dön başa. fatih terim yaşadıkça galatasaray taraftarının çok büyük bir çoğunluğu kenarda hocayı görmek isteyecektir bu gayet açıkken bunu bile bile, göre göre galatasaray’ı yine döngünün içine atmak ne işe yarayacak ben bilmiyorum.

    hocaya kırgınlığımla, kızgınlığımla 2016’da yazdığım galatasaray markasına, taraftarına, vizyonuna güvenen profilimle yazdığım gençlik öfkesi dolu entry işte burada: (bkz: fatih terim/#1980868)

    bu da hocaya onca saydıktan hocanın tekrar gelişine kadar olan süreçte yaşanılanları anlattığım entry: (bkz: fatih terimcilik/#3277458)

    zamanında gidişini ve bir daha dönmemesini istedim “ahımız var” diye de bık bık konuştum her yerde ama hoca döndü ve değişerek döndü. hayatında onu en çok seven, her şeye rağmen bağrına basan galatasaray taraftarına döndü… başakşehirden içeride dışarda 4 yiyen , 4 senede geçicilerle 8 hoca değiştiren, hamza hoca dışında tek lig kupası alamayan takımı geldiği gibi şampiyon yaptı, avrupa liginde göğsümüzü kabarttı, içeride dışarıda galatasaray’ın ne kadar büyük olduğunu hatırlattı 20 yıl sonra kadıköy galibiyeti bile gösterdi hem de üst üste… hoca bir kere kendi ağzıyla açık seçik sabır istedi üç gün geçmeden kovuldu. hocanın değişimini görmemek büyük körlüktü bana kalırsa sene başında ben saha içinde kalmak istiyorum diyip beşiktaş maçında olanlar hakkında tek kelime etmeyen, bahane üretmeyen adam hakem hataları konulu sunum yapmak zorunda kaldı. bunları neden bu başlıkta anlattım çünkü ahımız var diye bık bık konuşan ben bile hocanın bu gidişine fena bozuldum nedenlerinin de yalnızca bir kısmını anlattım. torrent’in işi çok zor…hiç özenmiyorum kendisine ama başarılı olmasını canı gönülden istiyorum çünkü ben galatasaray’lıyım…. yeterli kaliteye sahipse hepsinin üstesinden gelecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın