• 59
    öncelikle 4. döneminin başlarında ve ortalarında sıkça dile getirdiğim bir kaç şey vardı kendisi için;

    *sığındığı bahanelerden kurtulmazsa,
    *galatasaray'ın geleceği deyip deyip gençleri oynatmazsa
    *kendisine verilen geniş zamanda kulübü avrupa'nın müdavimi yapacak ortamı ve şartları oluşturmak için uğraşmazsa
    *göz göre göre ve kendisine olan olumsuz kanaatlere rağmen federasyon, hakemler ve de galatasaray başkanlık makamında olan kişilerle çatılmaya devam ederek kulübe zarar vermeye devam ederse,
    *kendisi bıraktığındayerine gelecek kendisinin tornasından çıkmış bir teknik direktörümüz ve teknik heyetimiz, altyapımız, oyun sistemimiz olmazsa,

    ayrılışımız iyi olmayacak, efsanemize yazık olacak demiştim. malesef inadı, adam kayırmacılığı, taraftarı eleştirmeye varan ben merkezci ve gerçekleri saptırarak verdiği demeçleri ile kendi sonunu kendi getirdi.

    o zamanlar yazdığım entrylerimde de belirtmiştim, inşallah başarılı bir ortam oluşturarak kendi insiyatifi ile emekliye ayrılır demiştim. çünkü şu şartlarda malesef gelecek tüm hocaların tepesinde demoklesin kılıcı gibi sallanacak. böylelikle malesef kulübün başında olmadığı dönemlerde de taraftarın iki başarısız sonuç sonrası a veya b hoca takımın başındayken "imparator fatih terim", "yönetim istifa" tarzı tezahüratlarıyla oluşacak ortamla; kafa karıştırarak ve lobisiyle etki edecek.

    30 yıldır aklı ererek taraftarı olduğum galatasaray camiası inşallah kendisinin 5. dönemini yaşamaz. inşallah başkanlık makamına da talip olmaz, çünkü en temel yönetim becerilerinden bazıları kendisinde mevcut değil, mesela finans yönetimi. artık hocanın kulüpte altyapı koordinatörlüğü, galatasaray'ın geleceğinin inşası, gençlerin profesyonelliğe geçişi, armaya olan motivasyonun artırılması konulu başlıklarda hizmet etmesinden yanayım. malum galatasaray'ı en çok seven ve en layıkıyla hizmet eden o olduğu için, ya da en azından kendisi o düşüncede olduğu için, şahsi egolarını bir yana bırakıp böyle ulvi bir hizmette maaşla çalışacak olsa da gönüllü olacağına veya boş mukavelelere imza atacağına inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın