• 51
    böyle bir dönemi başlatacak başkan ve yönetimi merak ettirendir.

    galatasaray camiasında; fatih terim ile çalışma riskini ve yükünü alıp, omuzlayabilecek bir başkan adayı kalmadı bana kalırsa. en son başkanlık seçiminde ortaya çıkan adaylardan; yiğit şardan ve ibrahim özdemir, her ne kadar zayıf profiller olsalar da terim ile çalışmayı tercih etmeyecek adaylardı. seçimden ikinci çıkan eşref hamamcıoğlu ise, direkt olmasa da tercihleri ile fatih terim'in önceliği olmayacağını ifade ediyordu. metin öztürk ise hem kendisi, hem de teknik direktörlük makamı için geçici bir görev süresi biçmişti ilk etapta. yani bir yılın sonunda belirsizlik olurdu en iyi ihtimalde bile.

    bunların dışında; terim'i seçim kozu olarak kullanan, hocanın da tercih ettiği burak elmasla gelinen nokta ortada. bir önceki mustafa cengiz yönetiminden abdürrahim albayrakla da fatih terim'in, eskisi kadar samimi olmadığı dahası albayrak'ın sosyal medya üzerinden terim'e imalı mesajları beğendiğini biliyoruz.

    yani teknik direktör olarak dönüşü bence düşük bir ihtimal. başkanlığa oynayacaksa da bu yeni bir dönem olur. o durumda da şansı ne kadar olur tartışılır elbette. galatasaray'daki işlere akıl sır ermiyor malum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın