• 160
    blogunun önüne muhtemelen yanlışlıkla www koyduğu günlerden beri takip ettiğim, yorumculuk konusunda hem doğal gözlem yeteneği (flair) hem de çalışkanlığı (work rate) yüksek kişi.

    fakat kendisine naçizane bir önerim olabilir: özellikle youtube futbol kanallarının patlamasıyla kendisi de birçok yerde fazlaca içerik üretiyor (eski açık, saha içi, sports digitale, socrates, nesine... vs) ve çoğu zaman bir maç ya da takımla ilgili yorumlarında tekrara düşüyor. örneğin 2021-22 galatasaray'ı ile ilgili orta sahaların neden ters ayaklı rollerde oynadığı sorusu - ki çok yerinde bir soru - sadece her hafta değil, aynı maçla ilgili farklı videolarda da sürekli dile getirdi son zamanlarda. fikirde ısrar iyidir ama artık o konuya girince hmm bunu dinlemiştim zaten diye ileri sarıyorum artık. bu kendisinin bir alışkanlığı sanırım çünkü blogunda da önceki yazılarındaki fikirleri tekrar ederdi çoğu zaman.

    ürettiği içerkleri ve yorumlarını bulunduğu mecralara göre çeşitlendirirse daha iyi olur. yine de kendisinin pik performansı hala bülent kalafat ile tandem oynadığı içeriklerde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın