• 60
    ısıtılıp ısıtılıp öne sürülen söz öbeği. kimse fatih terim’i galatasaray’dan daha çok sevmiyor. insanlar fatih terim’i galatasaray için yaptıkları sebebiyle, dahası daha fazlasını yapacağına inandığı için seviyor.

    bu adamı babasının cenazesinin ertesi günü antrenmana çıktığı için seviyor insanlar. kimin için? galatasaray için. sen hava soğuk diye stada gidip destek olmazken, üstelik ameliyat olması gerektiği halde buz gibi havada lazio deplasmanına gitti diye seviyor. galatasaray için. 68 yaşında “sizinle mi uğraşıcam” deyip gidip torun torba sevmek varken, forvetsiz geçirdiği devrede sızlanmadan galatasaray için uğraştığından seviyor insanlar.

    adamın hayali galatasaray olduğu için, hayali galatasaray olanlar seviyor ve inanıyor bu adama. kimse de gitti diye galatasaray başarısız olsun istemiyor, en fazla bizi bu kadar sevindiren, galatasaray’ı bu kadar sahiplenen adamı böyle arkasından oyunlar oynaya oynaya gönderince acı duyuyor insanlar, o acıyla da o başkana, o yönetime böyle tepki veriyor. bırakın o tepkiyi de versinler, herkes için çok kolay değil kendisini bu kadar sevince boğmuş insanı silip atmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın