resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6559
    noolmuş yine birileri birilerine "tudorcu" diyerek laf mı etmiş... alıştık sorun değil.
    igor tudor'a ne kadar b.k atarsa fatih terim'i o kadar çok savunduğunu düşünen kitleye anlatacak bir şeyim yok.
    sözüm makul ve mantıklı yazarlara.

    italya gibi teknik ve taktik bilginiz olmazsa malzemeci bile olamayacağınız ülkede öyle ya da böyle üstelik 43 yaşında teknik direktör olarak bir piyasası olan adama b.k atmayı marifet sananların türkiye gibi futbolun kör dövüşü şeklinde oynandığı ve herşeyin kişiselleştirilip gerçeklikle bağın koptuğu bir coğrafyada olması şaşırtıcı değil.

    neymiş kondisyonermiş :) altını dolduran tek allah kulu yok. bjk ve ibb'den fark yiyormuşuz... yormayın beni bu başlığa yazdığım diğer entry'ler de detayları ile anlattık ayrıca kriter buysa 3 senedir neredeyse derbi kazanamıyor ve ligin yarısı gelmeden lider ile aramızda 10+ puan farkları normal karşılıyoruz... falcao, seri, lemina, nzonzi olan kadroyla ya da yapılanıyoruz dediğimiz kadro ile olması fark etmiyor.

    hani çok konuşulan şu bjk maçı var ya hani "gassaraylılığımdan utandım" diye ajitasyon yapılan bak türkiye liginde yaşanan rezilliklere hiç gelmeyeceğim ama şahsi görüşüm o maçın en az 20 katı büyük rezillik 11 aralık 2019 psg galatasaray maçında yaşındı ve adı psg diye es geçildi üstelik o bjk maçı gibi 3-0 değil 6-0 bitti. mevzu 6 gol yememiz değildi hatırlayanlar olacaktır allah lemina'dan razı olsun maçın koptuğu anlarda üst üste psg'li futbolculara çift daldı ve resmen "daha fazla atarsanız birinizi burada indiririm" mesajı verdi de adamlar top çevirmeye başladı. şu maç 10 olurdu 10 neymiş bjk maçıymış. galatasaray futbol takımı tarihinin en rezil anlarından biridir psg'li futbolcuların saha içerisinde toplanıp konuşması ve ardına top çevirmeye başlaması ve ona rağmen dünya kadar açık vermiş zorla gol yemeye çalışmıştık.

    peki bu olay bir teknik direktörün tüm kariyeri için değerlendirme kriteri olabilir mi ? olamaz tabii neyi tartışıyoruz ?
    kişisel ilişkileri kötüydü, yıldız oyuncularla anlaşamıyordu özetle insani yanı zayıftı bu adamın ama futbol ve futbolcudan anlıyordu zaten bu nedenle italya gibi taktik dizilişin her şeyden önemli oldugu bir lig içerisinde barınabiliyor.

    nasıl genç oyuncuların sistem takımlarında daha kolay şans bulması ve parlama ihtimali yüksekse bu durum genç teknik adamlar için de geçerli. bu adamın başında başkan olarak dursun özbek vardı yahu : ) sanırsın tepesinde michael zorc ya da monchi olan bir sportif direktör olan ve futbol aklıyla yönetilen bir kulübüz, yanından bile geçmiyoruz.
    özetle bizle olan macerası çok kötü bir zamanda gerçekleşti ve ne yapmak istediğini bile anlamadan gönderildi.
    (işte aynı nedenle okan buruk için doğru zaman değil diyorum)

    neyse daha çok yazarız buralara ama bu adam 10 sene sonra çıkıp juventus'a teknik direktör olsa yine birileri çıkıp "bjk maçı" diyecek adım gibi eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın