resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6555
    kendisinin ve sevenlerinin yatıp kalkıp fatih terim'e dua etmesi gereken eski teknik direktörümüz.

    öncelikle şunu söyleyeyim, gitme sebebi fatih terim'in boşta olması değildi. taraftar fatih terim ile alakalı tezahürat yapıyordu fakat basında ya da yönetimde böyle bir görüşme yoktu. fakat maicon olmak üzere bütün futbolcularla bağı kopmuş ve takım için oynamaktan imtina ediyordu. yani öncelikle şu konuda anlaşmamız lazım, fatih terim boşta olsa da olmasa da tudor'un galatasaray kariyeri bitmişti. belki tudor geç öğrenmişti fakat kariyerinin bittiği ortadaydı.

    peki niye fatih terim'e dua etmesi gerekiyor? eğer o sene fatih terim takımı şampiyon yapamasa ki, hiç bir derbi kazanamamış, kazanmayı geçtim fark yemediği derbi maç olmamış bir takımın en önemli orta sahası satıldıktan sonra şampiyon olması gerçekten kolay değildi, şuan o takımın yarattığı tahribattan tudor sorumlu olacaktı.

    peki şuan ne oldu? kurduğu takım şampiyon olduğu için tudor iyi takım kurmuş, kurduğu takım ligde başarılı olunca takımı bıraktığı halin önemi olmamış oldu. yani aslında başarısızlığı üstü örtülmüş oldu. mesela niye kimse riekerink hoca için aynısı demiyor. çünkü bıraktığı takımda bir ilerleme olmadı.

    yani demem o ki, kendisin övenler istemeden fatih terim'i övdükleri fark edip ona göre yazmaları gerekmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın