• 8362
    (bkz: teknik direktörü takımdan daha çok sevmek) bu başlıkta bahsedilen arkadaşların yani bir teknik direktörü tuttuğu takımdan daha çok seven kişilerin bana göre galatasaray taraftarıyla bir alakası yoktur üstüne bir de galatasaray'ın başarısızlığını içten içe bu süreçte isteyen kişilere yorum bile yapmamalıyız. burada en önemli nokta bu kafada olan kişilere ve sözde bu kafadaki muhabirlere yeni gelen teknik kadroyu yem edemeyiz.
    şu yazılanlara bakıyorum sanarsın 30 puan farkla lideriz, şampiyonlar liginde çeyrek finaldeyiz. efsane ötesi bir futbol oynayıp son 4 yıldır da üst üste şampiyon oluyoruz da hocanın kuyusu kazıldı. takımın ne oynadığı belli değil, göz göre göre iki tane koca şampiyonluk kaçtı, elimizle verdik. takımda her sene yüzlerce oyuncu geldi ve takımın yine ne oynadığı hiç bir zaman belli değildi. ikinci lig sonuncusu takıma yenildik, ligde oynadığımız maçların durumu ortada yani olması gereken oldu hatta çok önce olması gereken oldu ama şu yazılanlara bakın.. yeni gelen teknik direktöre şans tanınır zaten bu sene lig tamamen bitmiş durumda o yüzden yeni gelen teknik heyet şanslı sayılır. bir kaç ay içinde de kumaşı, takımın verdiği ışık net anlaşılır. başarısız olursa o zaman eleştirilir.
    bu yönetimin ne olduğu ortadaydı, azımsanmayacak kadar bir taraftarda geçen yaz bunun farkındaydı, fatih hoca ile devam edilmemesi gerektiğinin farkındalardı. koca bir yılı harcadık. bu yönetiminde aslında seçim kararı alması gerekiyor. bazı taraftarlarımız bülent korkmaz veya okan buruk diyor bu da vasata alıştığımızın bir göstergesi.. okan buruk'un galatasaray'ın hocası olması nasıl düşünülebilir? pandemiden sonra aldığı şampiyonluk yüzünden mi? hani şu bizim elimizle verdiğimiz sezon.. bana göre yeni bir yönetim ve yeni ve bir sistemi, oyun aklı olan bir teknik kadroyla başlamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın